Peminat Berdebat Gara-gara Adegan Amelina & Sham Visa Intim Dalam Selimut

2.2K

27 tahun menanti, akhirnya ratu dangdut Amelina muncul dengan lagu berentak Balada berjudul Ada Untukmu. Siapa sangka, Amelina atau nama sebenarnya Norazlina Amir Sharipuddin, berjaya membawa lagu balada ini dengan baik sekali.

Muzik video rasmi yang baru dilancarkan pada dua hari lalu menerima pujian dari peminat. Muzik video yang dilancarkan disaluran Youtube Nova Music Video itu turut menampilkan penyanyi, Sham Visa sebagai pelakon.

IKLAN

Secara keseluruhan, muzik video ini berkisarkan tentang kehidupan rumah tangga pasangan yang berdepan dugaan apabila si isteri meninggal dunia.

Menurut tinjauan Murai My di ruangan komen, segelintir peminat tidak selesa dengan adegan pasangan ini begitu mesra di bawah selimut. Adegan ini telah mencetuskan pergaduhan dikalangan peminat di ruangan komen.

Walaupun ramai yang beranggapan adegan dalam selimut itu menjadi bualan hangat, namun Amelina akui dia selesa bergandingan dengan Sham.

Dipetik dari Harian Metro, Amelina berkata gandingannya bersama Sham memudahkan kerja penggambaran.

“Saya memang sudah mengenali Sham dan itu sedikit sebanyak memudahkan kerja penggambaran kerana kami sudah serasi. Kami juga tak kekok memandangkan usia kami pun sesuai dengan karakter yang dimainkan,” katanya kepada Harian Metro.

Sehingga artikel ini ditulis, muzik video tersebut sudah mendapat 11 ribu tontonan.