Siapa sangka program terbaharu di Astro Warna ini persis rancangan antarabangsa terkenal, The Late Late Show with James Corden.

AC Mizal Sebagai Hos 

Program komedi baharu Punchline DAC yang bakal bersiaran mulai 12 Ogos 2020 (Rabu) jam 9 malam di Astro Warna (127) dan Warna HD (107) ini menyaksikan pengacara tersohor negara, Dato’ AC Mizal sebagai hos untuk 24 minggu berturut-turut. Dalam program berdurasi 60 minit ini, AC akan menemubual tokoh-tokoh masyarakat popular tanah air seperti pelakon, penyanyi, pemuzik, pelawak, pengarah dan ramai lagi.

IKLAN

Tampilkan PS Mansur 

Di samping itu, rancangan ini juga akan melakukan pelbagai jenis aktiviti seperti trivia, sketsa dan elemen-elemen game show yang bakal diterapkan bagi hiburan penonton. Menariknya lagi, juru solek dan penghibur yang terkenal kerana ragam latahnya, PS Mansur juga turut memeriahkan lagi set Punchline DAC ini dengan celoteh lucunya sebagai sidekick kepada Dato’ AC.

Antara barisan selebriti yang bakal mewarnai program Punchline DAC ini termasuklah maestro muzik Dato’ Ramli MS, pemain bola sepak Khalid Jamlus, pelakon Sharifah Amani, kumpulan Dollar, peserta Big Stage 2020, dan ramai lagi.