Jenama Bubble Bee milik selebriti Shuib Sepahtu sudah sedia mencetuskan fenomena nya. Sejak dibuka pada hujung tahun lalu, minuman berasaskan madu tersebut sehingga ke hari ini punyai peminatnya tersendiri.

Beratur Panjang Kerana Bubble Bee

Buktinya, orang ramai sanggup beratur panjang demi mendapatkan minuman kegemaran mereka. Sebelum ini, Bubble Bee sudah tersedia dengan beberapa menu popular mereka seperti Diamond Pearl Honey Milk, Honey Milk With Black Pearl, Honey Ice Cream dan banyak lagi.

IKLAN

Perisa Toffee Dan Musang King Kini Di Bubble Bee

Terbaru, untuk jangka masa yang terhad pengunjung boleh mencuba dua perisa baharu yang kini tersedia di Bubble Bee. Mula diperkenalkan sejak awal bulan lalu, perisa Toffee mendapat sambutan yang cukup laris dan difahamkan hampir di setiap cawangan akan habis dijual.

https://www.instagram.com/p/CDBsagxlcPm/

Tidak cukup dengan itu, buat peminat Durian kini boleh mencuba Musang King Mochi with Honey Ice Cream yang kini boleh didapati di semua cawangan. Menurut Shuib sebelum ini, mereka akan memperkenalkan beberapa variasi baharu tidak lama lagi bagi melengkapkan senarai menu-menu yang sudah tersedia. Selain Shah Alam, Bubble Bee turut mempunyai beberapa cawangan lain seperti di Mydin USJ, Ampang, Sentul, Senawang dan The Strand Damansara.