Merancang Honeymoon atau bulan madu adalah salah satu perkara yang mesti dilakukan oleh pasangan yang baru berkahwin. Bukan hanya menikmati keindahan sesebuah destinasi, bulan madu juga merupakan saat percutian untuk menghilangkan keletihan setelah melalui banyak urusan semasa persiapan perkahwinan.

Pasangan seharusnya menentukan sama ada mahu mengatur perjalanan bulan madu anda sendiri, atau menggunakan ejen pelancongan seperti Sedunia Travel misalnya.

Pergi berbulan madu dengan ejen pelancongan sememangnya telah dijadualkan tanpa perlu bersusah payah. Lagi-lagi saat negara di ancam penularan Covid-19, sudah semestinya kita mahukan penginapan yang selamat dan menjaga SOP.

Kelebihan menggunakan perkhidmatan ejen pelancongan adalah bahawa setiap keperluan pasangan telah disiapkan, dari penginapan hingga pengangkutan. Jadi pasangan yang berbulan madu tidak lagi rungsing memikirkan tempat tinggal dan aktiviti.

Dengan memilih ejen pelancongan Sedunia Travel, anda akan menerima banyak manfaat. Berikut beberapa kelebihan yang boleh anda dapatkan dari Sedunia Travel.

Sedunia Travel boleh membuat terus janji temu dengan pihak hotel untuk pasangan yang mahu adakan majlis istimewa contohnya Candle Night Dinner yang romantik ataupun apa-apa aktiviti yang boleh anda nikmati bersama. Contohnya dengan pakej bulan madu 3 Hari 2 Malam di The Banjaran Hotsprings Retreat.

IKLAN
The Banjaran Hotsprings Retreat

Tak tahu nak pilih destinasi mana nak berbulan madu? Sedunia Travel menawarkan pakej bulan madu di pelbagai destinasi termasuk di Kota Kinabalu, Tanah Tinggi Cameron dan banyak lagi di sekitar Malaysia, dengan memastikan segala perancangan teratur.

VIA Travezi

Sudah pastinya anda dan pasangan inginkan aktiviti menarik semasa berbulan madu bukan? Sedunia Travel selalunya akan berhubung terus dengan resort dan membuat urusan tertentu bagi pihak tetamu untuk pastikan percutian anda berjalan lancar. Sebarang perubahan atau tambahan akan ditangani oleh ejen yang ditugaskan.

Takut dengan penularan Covid-19? Jangan bimbang, Sedunia Travel akan sentiasa menitik beratkan soal SOP kesihatan dan panduan terkini untuk hotel dan penerbangan.

Selain itu, mereka akan memberi nasihat mengenai tempoh perjalanan dan aktiviti terbaik kerana kakitangan mereka sangat berpengalaman dan berdedikasi. Sedunia Travel mempunyai pengalaman lebih dari 40 tahun di dalam industri Pelancongan Malaysia.

Walaubagaimanapun, perkhidmatan yang disediakan oleh Sedunia Travel ini tidak terhad kepada yang hanya mahu berbulan madu tetapi juga kepada mana-mana tetamu, tak kira keluarga atau rakan-rakan dalam kumpulan yang besar. Malah Sedunia Travel sedia untuk mengaturkan majlis istimewa seperti hari jadi, pertunangan dan sebagainya.

Lebih menarik, Sedunia Travel menawarkan banyak pakej pelancongan domestik di bawah kempen My Backyard untuk mengikut kesesuaian bajet, saiz kumpulan dan minat anda.

Harga pun sangat berbaloi, jadi apa kata kita ‘cuci mata’ tengok pakej-pakej yang menarik bulan madu oleh Sedunia Travel seperti di bawah;

IKLAN

Menarik bukan? Kalau anda berminat untuk mendapatkan mana-mana pakej, tempahan boleh dibuat melalui tempahan laman web, e-mel di [email protected] atau hubungi di talian 03 2148 4566.  Jika anda berkunjung ke laman sesawang rasmi Sedunia Travel,

Semoga bermanfaat.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry