Baru-baru ini, pelakon dan penyanyi Indonesia, Adhisty Zara yang terkenal menerusi filem ‘Dua Garis Biru’ menjadi topik popular di Twitter. Ini susulan dari video yang tersebar menunjukkan dia dan kekasihnya Zaki Pohan telah melakukan perbuatan tidak senonoh.

Video yang tular nampaknya telah dirakam dari IG Stories yang dimuat naik di akaun Instagram @zaraadhsty. Apa yang berlaku?

Adhisty Zara Dan Kekasihnya Zaki Pohan

Pasangan muda di dalam video itu dilihat bersandar antara satu sama lain. Zara yang memakai topi oren sedang merakam video. Video itu juga memuatkan suara dua orang lain yang berada di ruangan yang sama dengan mereka.

Kemudian, tangan kanan kekasihnya itu memicit payudara wanita itu sambil ketawa. Malah Adhisty Zara tidak keberatan dan meminta lelaki itu untuk melakukan perkara yang sama sekali lagi.

IKLAN

Gara-gara video itu, netizen segera terkejut dan meluahkan rasa tidak percaya mereka terhadap apa yang mereka lihat. Sehingga kini, kedua-duanya, Adhisty Zara dan Zaki Pohan belum memberikan respon terhadap video viral mereka. Diketahui, artis berusia 17 tahun itu kini aktif sebagai bintang filem, salah satunya dipercayai melakonkan watak uper hero Bumi Langit Universe, Virgo and The Sparkling.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry