Cristiano Ronaldo dan Georgina Rodriguez nampaknya ingin menjadikan hubungan mereka ke tahap yang lebih serius. Baru-baru ini Ronaldo dan Georgina berkongsi gambar intim dengan kapsyen menarik di Instagram.

Dalam muat naik di Instagram, Ronaldo dilihat memakai kemeja hitam yang dipadankan  dengan seluar putih. Dia dilihat memeluk kekasihnya dan menulis kata-kata romantis.

IKLAN

“My Love,” tulis Ronaldo dalam bahasa Sepanyol pada hari Ahad.

Muat naik yang sama juga dilihat di Instagram Georgina yang dilihat memakai gaun merah. Dia menulis kapsyen yang membuat ramai netizen bertanya-tanya.

“Ya,” tulis Georgina.

Sudah tentu, muat naik itu membuat orang ramai tertanya-tanya apa maksudnya. Ramai yang mengesyaki bahawa Ronaldo baru sahaja melamar Georgina.

Khabar angin itu tidak hanya muncul begitu sahaja. Ronaldo telah menyatakan keinginannya untuk mengahwini Georgina.

“Dia telah banyak menolong saya. Tentu saja, saya jatuh cinta kepadanya, suatu hari nanti, kita akan (berkahwin),” kata Cristiano yang dipetik dari E! Online.

Pada tahun 2016, pasangan ini bertemu. Semasa itu Georgina masih menjadi pembantu jualan di kedai, Ronaldo masih menjadi pemain Real Madrid.

Pertemuan pertama mereka berdua adalah di Gucci, di mana tempat Georgina bekerja.

Pertemuan berulang kali beberapa hari kemudian ketika mereka berdua menghadiri acara yang dianjurkan oleh jenama itu. Pertemuan itu adalah permulaan cinta yang wujud di antara mereka.