[GIVEAWAY] Jadi Yang Terawal Tonton Filem Aksi Jepun AI Amok

Ingin menonton filem ini? Caranya cukup mudah! Hanya ikuti langkah dan jawab soalan berikut untuk melayakkan diri anda dipilih sebagai pemenang.

Mesti Baca

Jika anda menggemari sebuah filem yang sarat dengan aksi, mungkin boleh menonton filem dari Jepun yang berjudul AI Amok ini!

25 Tiket Untuk Dimenangi 

Dengan kerjasama GSC Movies,Murai.my ingin membawa 25 orang pembaca bertuah kami menjadi yang terawal menonton filem yang penuh mencemaskan ini di pawagam GSC Paradigm Mall pada 8 September 2020 (Selasa) pada jam 7.30 petang.

Sinopsis AI Amok 

Pada 2030, teknologi Artificial Intelligence (AI) digunakan dengan begitu meluas dalam pelbagai bidang yang mana turut menjadi norma baharu dalam kehidupan masyarakat.

Namun apabila masyarakat mula menggunakan AI,terdapat individu yang tidak bertanggungjawab mewujudkan sistem NOZOMI untuk memulakan ‘Amuk’. Kesannya, masyarakat akan dibunuh dengan skala besar dan Kosuke Kiryu mesti menghentikan sistem ini sebelum pembunuhan tersebut terjadi. Filem ini akan ditayangkan serentak di seluruh pawagam GSC bermula 10 Ogos 2020.

Ingin menonton filem ini? Caranya cukup mudah! Hanya ikuti langkah dan jawab soalan berikut untuk melayakkan diri anda dipilih sebagai pemenang.

  1. ‘Like’ Facebook murai.my, ikuti kami di Instagram @muraimalaysia atau Twitter @MuraiMalaysia.
  2. Kongsi artikel ini di Facebook anda, dan lengkapkan slogan:

    Saya ingin menonton AI AMOK bersama Murai.my di GSC kerana…..(tidak lebih dari 30 patah perkataan)

  3. Sertakan hashtag #MuraiMalaysia #TiketWayangMurai #GSCMovies bersama jawapan dan pastikan post anda tidak ‘private’ dan ditetapkan kepada ‘public’.
  4. Kemudian hantar pesanan atau mesej (DM) kepada kami dengan menghantar ‘link’  atau ‘screenshot’ posting tersebut. Jika tiada Facebook, anda boleh hantar menggunakan Twitter dan Instagram untuk pengesahan.
  5. Pemenang akan dihubungi pihak murai.my .
  6. Pemenang dikehendaki datang menuntut tiket filem tayangan pratonton filem di  GSC Paradigm Mall pada 8 Ogos 2020 bermula jam 6.30 petang hingga 7.15 petang.
  7. Sebarang kelewatan tuntutan tiket selepas jam 7.30 petang TIDAK AKAN DILAYAN
  8. Sebarang ketidakhadiran perlu dimaklumkan secepat mungkin.

Terkini

Justin Bieber Dedah Kesukaran Ketika Awal Perkahwinan Bersama Hailey Baldwin

Justin Bieber membuat pendedahan betapa sukarnya ketika tahun pertama perkahwinannya bersama isteri, Hailey Baldwin. Tahun Yang Sangat Sukar Melalui temubualnya bersama...

Artikel Berkaitan