Filem komedi era 90-an yang popular, Home Alone sememangnya tidak pernah jemu untuk ditonton. Biarpun sudah 30 tahun disiarkan namun filem ini saban tahun terutamanya ketika perayaan Hari Natal pasti akan tetap disiarkan di mana-mana stesen televisyen termasuk di Malaysia.

Kevin Sudah 40 Tahun

Namun, siapa sangka bintang utama filem itu yang memegang watak sebagai Kevin McCallister, Macaulay Culkin kini telah berusia 40 tahun! Mungkin ramai yang tidak percaya, namun pendedahan itu dibuat sendiri oleh Culkin menerusi laman Twitter nya.

IKLAN

Buat Peminat Tidak Percaya 

Pada hari ini, pelakon itu telah menyambut ulangtahun kelahirannya yang ke-40 tahun. Memandangkan ramai peminat yang terkejut, Culkin sempat berseloroh mengenai umurnya itu.

“Hi kamu semua, ingin terasa tua? Saya kini berumur 40 tahun. Sama-sama”

“Ianya adalah kelebihan saya pada dunia: Saya membuatkan orang berasa tua. Saya bukan lagi kanak-kanak. Itu adalah kerja saya.”

Dalam pada itu, ruangan komen media sosial Culkin bukan sahaja dibanjiri dengan komen ucapan hari lahir daripada peminat di seluruh dunia, malah selebriti-selebriti popular seperti Paris Jackson dan Sarah Michelle Gellar turut menitipkan ucapan tersebut.