Rose telah mengejutkan peminat dengan penampilannya dalam single teaser BLACKPINK bertajuk “Ice Cream”. Ini kerana Rose kelihatan sangat seksi dan begitu menggoda.

Dalam foto yang dikeluarkan pada 25 Ogos itu, Rose memakai kemeja dan mini skirt. Apa yang menarik perhatian adalah bahawa butang di kemeja tidak dikancing, memperlihatkan belahan dada Rose.

IKLAN

Telah diketahui bahawa kemeja dan skirt mini Rose telah difesyen semula oleh stylists BLACKPINK. Netizen mengaku kagum dengan bagaimana stylists BLACKPINK ini begitu kreatif sehinggakan pakaian biasa menjadi luar biasa bila dipakai oleh Rose.

Seperti yang didedahkan oleh KpopMap, stylist BLACKPINK ini mengubah baju atasan atau shirred top menjadi skirt pendek. Menariknya,  tiada siapa yang perasan apabila ia dikenakan oleh Rose. Sudah tentu ini juga disebabkan oleh bentuk tubuh badan Rose yang menawan dan cantik, tak kira pakai baju apa-apa pun.

Sementara itu, BLACKPINK akan berduet dengan Selena Gomez dalam single mereka “Ice Cream” yang akan dikeluarkan pada 28 Ogos. YG Entertainment menjanjikan bahawa duet ini akan lebih segar dan merupakan sisi lain dari BLACKPINK sebelumnya.