Menerusi hantarannya di laman Instagram sebentar tadi pelakon Hollywood terkenal Dwayne Johnson atau lebih dikenali sebagai The Rock mengumumkan bahawa dia sekeluarga telah disahkan positif COVID-19.

Semakin Sihat

Bagaimanapun, menurut pelakon Jumanji itu mereka sudah semakin sihat selepas dia bersama isteri dan dua anak perempuan mereka dijangkiti virus itu sekitar dua atau tiga minggu yang lalu. Dedah The Rock, ianya dikatakan berpunca daripada rakan keluarga terdekat yang turut tidak mengetahui mereka dijangkiti virus itu.

IKLAN

Pengalaman Yang Sukar 

Akui The Rock ianya satu pengalaman yang sangat mencabar dan sukar untuk mereka lalui selain turut membandingkan pengalaman itu dengan kecederaan yang pernah dialaminya. Ketika itu, The Rock mengharapkan hanya dirinya sahaja diuji positif namun perkara sebaliknya terjadi apatah seluruh keluarga turut menimpa nasib yang sama.

Dalam pada itu, pelakon yang paling kaya di dunia ini menitipkan pesanan buat orang ramai untuk mematuhi peraturan ditetapkan selain mengamalkan pemakanan yang seimbang.