Dengan kesibukan kerja yang semakin menimbun, sudah tentu anda kadangkala tidak mempunyai masa untuk membeli barang dapur di pasar, hypermarket, dan sebagainya bukan? MYGROSER adalah jawapannya! MYGROSER adalah sebuah platform membeli barang dapur secara atas talian yang menawarkan kesegaran, kemudahan, dan nilai untuk semua. Ingin tahu dengan lebih lanjut? Stay tune guys!

Pelbagai Jenis Hasil Segar Yang Disediakan

VIA GoodHousekeeping

MYGROSER mempunyai pelbagai jenis hasil segar  seperti daging, makanan laut, sayur-sayuran, buah-buahan, tenusu, makanan sejuk beku, makanan kering, bahan makanan dan keperluan harian yang lain kepada pelanggan untuk memenuhi keperluan harian mereka dengan lebih lancar.

Melalui Laman Web Atau Mobile Apps 

Para Pelanggan yang ingin membeli belah menggunakan MYGROSER, anda boleh melayari laman web MYGROSER atau memuat turun aplikasi MYGROSER melalui Google Play Store bagi pengguna Android dan Apple App Store bagi pengguna iOS.

Dijamin Segar!

MYGROSER satu-satunya jenama pembelian barang runcit atas talian yang mempunyai freshness guaranteed. Jika barang yang dihantar kepada anda berada dalam keadaan tidak segar, MYGROSER akan memberikan penggantian yang baru atau memulangkan semula jumlah wang ke dalam akaun pelanggan MYGROSER dalam bentuk kredit.

Menggunakan Teknologi Yang Canggih!

MYGROSER menggunakan teknologi yang canggih yang membolehkan pelanggan menjadualkan penghantaran barang runcit mereka hingga seminggu lebih awal dan juga menikmati penghantaran percuma bagi pesanan yang mematuhi syarat yang ditetapkan.

Segalanya Di Hujung Jari

Anda tidak perlu lagi untuk beratur panjang semasa membeli barang dapur. Dengan keadaan pandemik COVID-19 yang masih belum hilang, anda sudah tentu merasa khuatir untuk keluar membeli barangan keperluan di tempat yang sesak.

Dengan menggunakan platform MYGROSER pada telefon pintar anda , anda tidak perlu lagi untuk beratur panjang semasa membeli barang dapur. Anda hanya tunggu sahaja penghantaran barang sampai terus ke rumah. Mudah bukan!

Jom kta dengar apa pandangan pelanggan terhadap MyGroser menerusi video di bawah ini.