“Dia Asyik Pakai Putih”- Sufie Rashid Dedah Tanda Pemergian Sandra Dianne

Tidak memikirkan sebarang perkara yang pelik, jelas Sufie lagi Sandra turut berpesan kepada beberapa rakannya untuk menjaga diri kerana tidak tahu bilakah akan bertemu lagi kelak.

Mesti Baca

Berita mengenai pemergian Allahyarhamah Sandra Dianne,26 awal pagi tadi ternyata mengejutkan ramai peminat dan rakan selebriti. Pergi dalam usia yang muda, Sandra sebelum ini dilaporkan terlibat dalam satu kemalangan jalan raya di Lebuhraya Damansara Puchong (LDP) pada Sabtu minggu lalu ketika penyanyi kelahiran Sabah ini sedang menuju ke Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) untuk menjalani sesi latihan penuh konsert minggu keempat.

Dedah Tanda Terakhir

Dalam pada itu, Sufie Rashid yang merupakan penyanyi terakhir bekerjasama dengan Allahyarhamah, mendedahkan beberapa tanda-tanda terakhir yang secara tak sedar telah ditunjukkan oleh pelantun Hey Kau sebelum ini.

Menurut Sufie ketika menerusi temubualnya bersama HotFM, di sesi latihan persembahan terakhir Sandra, wajahnya kelihatan cukup berseri malah turut menggayakan serba putih.

“Bila fikirkan balik, masa latihan dengan hari kejadian kita ada masa tiga hari dan dia asyik pakai putih. Baju sweater daripada bawah sampai ke atas serta dengan beg putih. Time itu tak ada pula terfikir apa, cuma saya macam pelik. Muka dia sangat glowing dan orangnya pula cheerful”- dedahnya.

Pesan Jaga Diri 

Tidak memikirkan sebarang perkara yang pelik, jelas Sufie lagi Sandra turut berpesan kepada beberapa rakannya untuk menjaga diri kerana tidak tahu bilakah akan bertemu lagi kelak.

“Dia macam pesan dekat orang ‘okay tak tahu bila nak jumpa kau lagi, tapi kau jaga diri’. Saya tak terfikirkan pun tapi bila jadi tak sangka itu adalah kali terakhir kami berjumpa” – kata Sufie.

Hari ini, industri seni kehilangan seorang bintang yang cukup berbakat besar dan lunak suaranya pasti akan dirindui oleh semua peminat dan kenalan. Salam takziah dari kami di Murai.my untuk keluarga Allahyarhamah Sandra atau nama sebenarnya Alessandra Dianne Ampuria. Al-Fatihah (dibaca).

Terkini

Majlis Pernikahan Neelofa Langgar SOP, Polis Beri Cadangan Kompaun

Nampaknya isu berkaitan dengan usahawan Neelofa masih berlanjutan hingga sekarang. Susulan mengenai jemputan yang hadir di majlis pernikahannya yang...

Artikel Berkaitan