Bercakap mengenai ‘The Melvins’ sudah pastinya akan mengenali keempat-empat adik beradik selebriti popular ini. Malah tidak kurang juga ada yang menggelarkan mereka sebagai The Kardashians Malaysia.

Hasil Kerja Keras 

Seperti yang ramai sedia maklum, adik beradik ini mengusahakan produk kosmetik jenama Kekasih by The Melvins dan terdapat khabar angin yang mengatakan mereka kini bergelar jutawan muda. Akui mereka, semua yang diperolehi ketika ini adalah hasil usaha selama ini dan memanjatkan rasa syukur atas sokongan ramai.

“Alhamdulillah, syukur ke hadrat Allah, semua yang kami perolehi adalah hasil usaha sendiri dan rezeki pemberian-Nya. Kami juga beruntung kerana mempunyai pelanggan yang sentiasa memberikan sokongan.Apapun, kami rasakan masih banyak perkara yang perlu kami belajar dalam bidang perniagaan ini.

Apa yang penting, kami gembira kerana apa yang kami usahakan mendapat respon positif peminat yang menjadi pelanggan. Keutamaan kami dalam perniagaan ini adalah untuk berkongsi rezeki dengan yang lain,” kata Syifa mewakili The Melvins.

Sokongan Adik-Beradik 

Syatilla, Syifa, Syida dan Syafiqa Melvin turut melancarkan produk kosmetik terbaharu mereka di Shah Alam Convention Centre, di sini, semalam. Pada majlis sama, The Melvins turut melancarkan 60 papan iklan di seluruh negara bagi produk kecantikan itu.

IKLAN

Tambah Syifa lagi, dia bersyukur dikurniakan dengan adik-beradik yang sangat positif dan bersungguh-sungguh dalam menjalankan perniagaan sehingga meraih keuntungan berlipat ganda.

“Tanpa sokongan adik-beradik lain mungkin Kekasih by The Melvins tidak akan sampai ke tahap ini. Saya harus memberikan kredit kepada ketiga-tiga cinta hati saya yang sentiasa berusaha dan mempunyai semangat untuk berjaya.

“Mungkin salah satu rahsia kejayaan kami adalah menjaga hubungan baik antara adik-beradik. Kami tak gaduh, tak masam muka, tak cemburu apatah lagi berkira pasal duit.

“Ibu dan ayah selalu pesan apapun yang terjadi adik-beradik tak boleh berpecah. Masing-masing kena ambil tanggungJawab untuk membantu dan saling menyayangi. Alhamdulillah tak sangka rezeki Allah nak bagi dalam sekelip mata,” katanya kepada Murai.my

Kekasih by The Melvins menawarkan beberapa pilihan produk kecantikan seperti krim bedak asas, matte bibir, eyeshadow dan blusher.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

IKLAN