Pemergian Ashraf Sinclair masih meninggalkan kesedihan yang mendalam bagi isteri tercinta, Bunga Citra Lestari (BCL). Ashraf sepatutnya menyambut ulang tahunnya yang ke-41 pada hari ini, 18 September 2020. Dalam muat naik di Instagram, BCL dilihat memaparkan foto suami tercinta. Dia memuat naik foto itu sebagai ucapan ulang tahun kepada allahyarham Ashraf.

VIA Instagram Bunga CItra Lestari

BCL juga menulis mesej yang ditujukan kepada arwah suaminya cukup menyentuh hati. Kata-kata BCL menggambarkan supaya dia mencintai dirinya sendiri.

IKLAN

“Terima kasih kerana membuat saya percaya bahawa saya layak dicintai. Sejak anda pergi, saya harus menjadi anda .. Seseorang yang mencintai saya, seseorang yang mempercayai saya. Kata-kata anda kuat, dan akhirnya saya melihatnya .. Saya akan mencintaiku, seperti anda mencintai saya .. Selamat ulang tahun sayang, “tulis BCL di Instagram.

Selain itu, BCL juga memuat naik video di Insta Stories. Dalam muat naik tersebut, anda dapat melihat saat ketika BCL menyanyikan lagu Maroon 5 ‘Lost Stars’ yang diiringi oleh Ashraf. Selain itu, ada juga saat-saat kebersamaan dengan Ashraf sepanjang hayatnya.

VIA Instagram Bunga CItra Lestari

“Selamat ulang tahun kepada yang terhormat, lelaki dengan hati yang besar dan jiwa yang baik,” tulis BCL.

Muat naik ibu BCL mendapat ramai sokongan daripada sebilangan artis. Hampir semuanya memberikan doa yang terbaik untuk Allahyarham Ashraf.