Kini TGV Cinemas Tawar Harga Tiket Wayang Hanya RM9 Sahaja

Mesti Baca

Sekarang ada macam-macam juga filem terbaik sedang ditayangkan di pawagam. Antaranya filem tempatan seperti Miimaland lakonan Fattah Amin dan filem antarabangsa yang lain seperti Unhinged, Deliver Us From Evil dan banyak lagi.

Berita baik untuk anda yang bergelar ‘kaki wayang’! TGV Cinemas telah mengadakan promosi pembelian tiket wayang dengan hanya RM 9 sahaja.

Tapi bukan untuk setiap hari, sebaliknya promosi ini adalah untuk pada hari Selasa sahaja bermula pada 29 September 2020 hingga 27 Oktober 2020. Benar! Ini bermakna anda boleh dapatkan promosi ini selama sebulan!

Promosi yang dinamakan sebagai Terrific Tuesdays ini boleh dinikmati oleh seluruh rakyat Malaysia di semua cawangan TGV untuk Classic, Deluxe dan Deluve+ Halls.

Namun diingatkan, harga RM9 hanya untuk filem terpilih sahaja dan promosi tidak tersedia untuk pawagam jenis IMAX, Onyx, Flexound, LUXE, Beaniplex, Plushy, INDULGE, Infinity, Prestige. 

 

Terkini

[REVIEW] Mortal Kombat 2021 Buat Penonton Teruja Tunggu Sekuel Seterusnya

Sebelum menonton filem ini, penulis terlebih dahulu bertanyakan kepada rakan-rakan yang sudah menonton Mortal Kombat 2021 yang digambarkan oleh...

Artikel Berkaitan