Menerusi perkongsian usahawan dan selebriti popular Noor Neelofa Mohd Noor atau lebih mesra disapa sebagai Neelofa mengejutkan ramai pihak termasuk rakan-rakannya apabila dia kini dilihat telah pun memakai niqab (berpurdah) penuh.

Ibu Terharu

Dalam hantaran di laman Instagram dan Insta-Story nya, ramai yang terharu melihatkan pada penampilan baharu Neelofa itu yang kelihatan sungguh ayu jelita.

IKLAN

Malah tidak kurang ada diantara mereka yang menggelarkan Neelofa sebagai ‘Dewi Remaja’ sebenar dan juga ‘Bidadari Syurga’. Dalam sebuah hantaran ibunya, Datin Noor Kartini menganggap anaknya itu sebagai anak yang luar biasa selain turut berasa terharu dengan penghijrahan Neelofa.

“MashaAllah mashaAllah Ya Allah aku tiada ungkapan untuk ku ucapkan syukur dgn kurniaamu mengamanatkanku bidadari yang terindah untuk ku, yang bnyk mengajarku, yang menjadi inspirasiku. Ya Allah syukur atas hidayah untuknya yg kau kurnia kan dan ku mohon kurniakan hidayah yg terbaik untuk ku , seluruh keluarga ku dan seluruh umat manusia..Amiiin.Love you bidadariku @neelofa #anakluarbiasa” Kongsinya

Neelofa Harapkan Doa Dari Orang Ramai

Dalam perkembangan lain, menerusi kiriman yang dihantar kepada pihak Murai.my sebentar tadi, Neelofa turut mengharapkan agar orang ramai dapat mendoakan yang terbaik  terutama dalam perjalanan ‘baharu’ nya kelak.