Lihat Reaksi Tokti, Mizz Nina & Ramai Selebriti Terhadap Imej Terbaru Neelofa Berpurdah

Mesti Baca

Sekali lagi, pelakon dan usahawan Neelofa mencuri perhatian netizen dengan penampilan terbarunya. Sejak semalam, media sosial heboh dengan gambar yang dimuatnaik oleh Neelofa memakai purdah di laman Instagramnya.

Rata-rata netizen suka dengan penampilan Neelofa berpurdah warna hitam persis wanita arab. Malah ruang komen foto tersebut juga dipenuhi dengan pujian daripada peminat-peminatnya.

Bukan hanya untuk suka-suka atau berfesyen, ternyata Neelofa benar-benar mahu memakai purdah atau berniqab selepas ini. Hal ini telah diketahui melalui posting yang dimuatnaik oleh syarikat perniagaan miliknya Naelofar.

“Selalu memberi inspirasi kepada kami, Pengasas kami, Neelofa, melakar sejarah hari ini ketika dia mengumumkan keputusannya untuk memakai Niqab.  Semoga perjalanannya diberkati dan menjadi permulaan bagi sesuatu yang lebih besar bagi Naelofar dan para wanita pada umumnya. Dia telah membuktikan bahawa walaupun dengan wajah yang tertutup, wanita mencapat kejayaan di peringkat dunia.”

Siti Nurhaliza, Mizz Nina & Barisan Selebriti Lain Luah Rasa Syukur

Diruangan komen barisan selebriti terkenal meninggalkan komen dengan memuji kecantikan Neelofa tampil berniqab. Penyanyi nombor satu Malaysia, Datuk Seri Siti Nurhaliza juga dilihat mengucapkan kesyukuran di atas perubahan yang dilakukan oleh Neelofa.

Semoga Neelofa terus istiqomah dengan perubahan baik yang telah dilakukannya serta menjadi contoh kepada muslimah di luar sana.

Terkini

“Kurang Ajar!”- Ashraf Muslim Bengang Dengan Syarikat Judi

Pelakon Ashraf Muslim meluahkan rasa kecewa terhadap sebuah syarikat perjudian selepas tular di media sosial mengenai lagu raya yang...

Artikel Berkaitan