[UNBOXING] 5 Kelebihan Huawei FreeBuds Pro Yang Anda Patut Tahu

153

Huawei FreeBuds Pro antara peranti yang memberi pengalaman baru mendengar lagu untuk anda. Huawei FreeBuds Pro merupakan fon telinga stereo tanpa wayar (TWS) pertama yang menampilkan  teknologi pembatalan bunyi dinamik pintar, yang mampu mengurangkan kebisingan hingga 40dB.

5Teknologi ANC

Peranti ini membawa tagline Redefine Noise Cancelation, yang tentunya menjadikan teknologi ANC sebagai kelebihan utamanya. Ia dikatakan mampu menyingkirkan bunyi LRT, MRT bahkan helikopter yang berdekatan dengan anda!

Dengan ciri ini, peranti akan menyesuaikan tahap pembatalan bunyi secara automatik bergantung pada keadaan orang ramai di sekitarnya. Setiap earbud mempunyai pemacu 11mm yang dinamik.

4Rekaan Minimalis Tapi Premium

Huawei Freebuds Pro sendiri mempunyai reka bentuk in ear dengan housing berbentuk “Cubic”. Sangat minimalis tapi premium.

IKLAN

3Dual Antenna

Untuk memastikan connection earphone stabil dan tanpa putus, Freebuds Pro menjadi yang pertama menggunakan Dual Antenna di mana pengguna dapat terhubung ke dua peranti berbeza secara bergantian dengan lancar.

2Bateri Tahan Lama

Bateri di dalamnya memberikan masa bermain muzik sehingga 7 jam dan gandingan bekas pengecas, memberikan masa bermain muzik sehingga 30 jam. Jika ANC diaktifkan, ia boleh digunakan sehingga 4.5 jam sekali cas atau sehingga 20 jam bersama bekas pengecas.

1Pilihan Warna Yang Elegan

Tiga warna yang ditawarkan untuk Huawei Freebuds Pro yaitu Silver Frost, Ceramic White dan Carbon Black dengan harga serendah RM 699.