Akui Hubungi SPRM, Ini Penjelasan Sharnaaz Ahmad

Menerusi Insta-Story nya pula, Sharnaaz berkongsi kisah kali terakhir dia melakukan kegiatan haram adalah ketika masih di zaman persekolahan.

Mesti Baca

Masih Bebas & Dituduh Bersembunyi, Nur Sajat Beri Respon Mengejutkan!

Ketika semua media arus perdana melaporkan bahawa usahawan, Nur Sajat diburu Jabatan Agama Islam Selangor (Jais), lain pula berlaku...

Cardi B Kongsi Dedah Alasan Nekad Buat Pembedahan Plastik

Cardi B menyatakan bahawa beliau berasa sangat yakin setelah menjalani pembedahan plastik. Rapper wanita yang menjalani prosedur implan payudara...

Menyelerakan! Elyana Kini Jalankan Perniagaan Berasaskan Sambal Masakan

Meskipun rata-rata peminat sedia maklum bahawa penyanyi Elyana merupakan seorang pesakit kanser yang kini telah berada di tahap empat,...

Beberapa hari lalu, isu selebriti tanah air dipanggil oleh Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) bagi memberi kenyataan dalam membantu siasatan berhubung kes penggubahan wang haram Macau Scam hangat diperkatakan.

Sharnaaz Hubungi SPRM

Terbaru,pelakon Sharnaaz Ahmad mendedahkan dia tidak menerima sebarang panggilan daripada SPRM bagi memberi kenyataan kes tersebut bagaimanapun dia akui pernah menghubungi sendiri SPRM untuk memberikan keterangan sebelum ini.

“Belum ada sebarang panggilan saya dapat setakat ini daripada SPRM. Namun, saya sudah bersedia untuk memberikan kerjasama penuh jika dipanggil.

“Saya mengaku pernah menghubungi SPRM bagi memberi keterangan sebaik isu terbabit menjadi bualan. Apapun, butiran maklum balas SPRM adalah sulit untuk saya kongsikan,” katanya seperti dalam laporan Harian Metro.

Pernah Lakukan Kegiatan Haram

Via Insta-Story Sharnaaz Ahmad

Menerusi Insta-Story nya pula, Sharnaaz berkongsi kisah kali terakhir dia melakukan kegiatan haram adalah ketika masih di zaman persekolahan.

Pelbagai spekulasi daripada warganet terus tersebar luas apabila laporan daripada Harian Metro mendedahkan dua artis terkenal yang terlibat dalam bidang lakonan dan pengacaraan bakal dipanggil SPRM untuk membantu siasatan kes terbabit.

Terkini

Ingat Lagi Penyanyi Shajiri? Kini Bergelar Usahawan & Berkongsi Tips Untuk Menjana Pendapatan

Anda masih ingat dengan penyanyi Kumpulan KGB yang pernah popular dengan lagu 'Orang Kita' dan 'Hadirlah Kasih' Shajiri? Shajiri...

Artikel Berkaitan