Beberapa hari lalu, isu selebriti tanah air dipanggil oleh Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) bagi memberi kenyataan dalam membantu siasatan berhubung kes penggubahan wang haram Macau Scam hangat diperkatakan.

Sharnaaz Hubungi SPRM

Terbaru,pelakon Sharnaaz Ahmad mendedahkan dia tidak menerima sebarang panggilan daripada SPRM bagi memberi kenyataan kes tersebut bagaimanapun dia akui pernah menghubungi sendiri SPRM untuk memberikan keterangan sebelum ini.

IKLAN

“Belum ada sebarang panggilan saya dapat setakat ini daripada SPRM. Namun, saya sudah bersedia untuk memberikan kerjasama penuh jika dipanggil.

“Saya mengaku pernah menghubungi SPRM bagi memberi keterangan sebaik isu terbabit menjadi bualan. Apapun, butiran maklum balas SPRM adalah sulit untuk saya kongsikan,” katanya seperti dalam laporan Harian Metro.

Pernah Lakukan Kegiatan Haram

Via Insta-Story Sharnaaz Ahmad

Menerusi Insta-Story nya pula, Sharnaaz berkongsi kisah kali terakhir dia melakukan kegiatan haram adalah ketika masih di zaman persekolahan.

Pelbagai spekulasi daripada warganet terus tersebar luas apabila laporan daripada Harian Metro mendedahkan dua artis terkenal yang terlibat dalam bidang lakonan dan pengacaraan bakal dipanggil SPRM untuk membantu siasatan kes terbabit.