Dah bosan bermain games atau permainan video di TV anda kerana skrin tak cukup besar? Ataupun nak mencuba kelainan pengalaman bermain games.

Ada berita baik untuk anda, kini anda boleh bermain games puas-puas skrin di panggung wayang terpilih.

Menerusi sebuah posting di Facebook, Gold Screen Cinema (GSC) mengumumkan bahawa pihaknya akan membuka peluang bagi para pemain, untuk menyewa sebuah hall panggung untuk bermain PlayStation dan Nintendo Switch Games.

IKLAN

Dengan menawarkan harga bermula dari RM188 selama tiga jam, ini yang GSC janjikan:

“Sekarang anda boleh menempah dewan (hall) dari kami dengan harga hanya RM188 dan bermain permainan Plashspeed atau Switch kegemaran anda! Ini bukan jenaka! “

Panggung wayang yang menjalankan promosi ini adalah GSC Queensbay Mall, GSC Ipoh Parade, GSC AEON Bandaraya Melaka dan GSC Paradigm Mall Johor. GSC juga mungkin bakal meluaskan promosi ini di seluruh Malaysia.

Untuk memberi anda gambaran tentang bagaimana pakej tersebut, berikut adalah beberapa gambar yang dikongsi di platform mereka mengenai apa yang ditawarkan.

Mesti seronok kan main games di skrin panggung wayang? Tunggu apa lagi, inilah masa untuk anda untuk merasa pengalaman baru dan lebih puas bermain games.