Minuman Popular Starbucks, Pumpkin Spice Latte Kini Kembali

Menerusi tinjauan Murai.my, rata-rata peminat setia jenama ini menyambut baik penjualan semula siri 'Pumpkin' ini apatah lagi ada diantara mereka yang tidak berkesempatan untuk mencubanya pada tahun lepas.

Mesti Baca

Untuk jangka masa yang terhad dan berdasarkan stok yang masih ada, Starbucks Malaysia telah kembalikan semula menu popular mereka, Pumpkin Spice Latte yang mula dijual sejak dua hari yang lalu.

Perkenalkan Lagi Dua Menu Baharu 

Sebagai rekod, pada tahun lalu menu ini telah berjaya habis dijual dan kehabisan stok hanya dalam masa dua hari. Bagi tahun ini, Starbucks turut memperkenalkan dua lagi menu baharu iaitu Pumpkin Spice Cream Cold Brew dan Pumpkin Spice Nitro Cold Brew.

Disambut Baik 

Menerusi tinjauan Murai.my, rata-rata peminat setia jenama ini menyambut baik penjualan semula siri ‘Pumpkin’ ini apatah lagi ada diantara mereka yang tidak berkesempatan untuk mencubanya pada tahun lepas. Untuk info, minuman ini dijual bermula dengan harga RM18 dan berbeza mengikut saiz cawan pesanan yang anda inginkan. Jangan lupa dapatkan di cawangan Starbucks berhampiran anda!

Terkini

Selepas Wajah, Safiey Ilias Jalani Rawatan Kecantikan Buah Dada

Usahawan kosmetik sensasi Safiey Ilias atau nama sebenarnya Saifuddin Bin Ilias menimbulkan kontroversi di laman Instagram selepas berkongsi foto...

Artikel Berkaitan