Seperti yang anda ketahui, SAFI adalah jenama yang dipercayai oleh wanita Muslim selama beberapa dekad, SAFI kini terus berkembang dengan meluaskan lagi tawaran produk menerusi Hydra Glow iaitu rangkaian pelembap intensif yang diselaraskan dengan hidran terbaik hari ini.

Menampilkan lima produk yang menawarkan ritual kecantikan lengkap daripada pencuci sehingga produk semburan wajah, perjalanan baharu untuk penghidratan mendalam bermula dengan lima produk ini iaitu Pembersih Muka SAFI Hydra Glow, Penyegar SAFI Hydra Glow, Serum Penghidratan SAFI Hydra Glow, Pelembap Penghidratan SAFI Hydra Glow, dan Mist Penghidratan SAFI Hydra Glow. Sudah tentu anda tertanya-tanya tentang rangkaian Hydra Glow ini bukan? Stay tune guys!

IKLAN

Pembersih Muka SAFI Hydra Glow

via SAFI

Formula gel berkrim Hydra Glow yang menghidrat adalah langkah pertama untuk membersihkan kekotoran tanpa menghilangkan minyak semula jadi di kulit wajah. Menggabungkan 3 ramuan penghidratan Teknologi Hydra Active, formulasi bebas minyak ini menjadikan kulit lebih berseri, lembut dan anjal apabila disentuh. Pembersih muka SAFI Hydra Glow 125g ini dijual pada harga RM16.90.

Penyegar SAFI Hydra Glow

via SAFI

Menembus jauh ke dalam lapisan kulit untuk menyihatkan dan menghidrat secara aktif, Penyegar SAFI Hydra Glow ini diuji secara klinikal untuk meningkatkan kelembapan kulit sehingga 1.6x selepas aplikasi. Dengan memanfaatkan bahan aktifnya yang pelbagai fungsi, esen ini bukan sahaja memberikan penghidratan segera, tetapi juga membantu mengekalkan kelembapan sehingga 48 jam untuk mencapai kulit yang lembap dan anjal. Penyegar SAFI Hydra Glow 150 ml ini dijual pada harga RM38.00.

Serum Penghidratan SAFI Hydra Glow

Menghidrat dan hypoallergenic,  Serum Penghidratan SAFI Hydra Glow ini diformulasikan dengan 10% kuasa gandaan nutrien- Vitamin B3 & B5 yang meresap jauh ke lapisan dalam kulit. Terbukti untuk meningatkan penghidratan kulit secara mendalam dan melegakan iritasi, serum ini memberikan penghidratan optimum yang mendalam, menghaluskan kulit kasar dan memulihkan kulit kering agar lebih berseri. Serum Penghidratan SAFI Hydra Glow 30ml ini dijual pada harga RM59.00.

Pelembap Penghidratan SAFI Hydra Glow

via SAFI

Formulasi gel krim ringan ini berubah menjadi titisan air yang melembapkan apabila digunakan. Pelembap Penghidratan Hydra Glow diformulasi dengan Vitamin B3 yang larut di dalam air untuk memulihkan, mengekalkan serta memperbaiki kelembapan kulit dengan berkesan. Pelembap ini menawarkan peningkatan kelembapan segera sebanyak 280% dan memberi kelembapan berterusan selama 72 jam, ia menganjalkan kulit serta menampilkan seri kulit. Pelembap Penghidratan SAFI Hydra Glow 40g ini dijual pada harga RM39.90.

Mist Penghidratan SAFI Hydra Glow

via SAFI

Sesuai untuk semua jenis kulit, mist penghidratan ini diformulasikan berasaskan air dengan keseimbangan pH semulajadi kulit. Ditambah dengan Teknologi Hydra Active, kelembapan kulit terkunci menjadikannya lebih berseri tanpa rasa berminyak. Mist Penghidratan SAFI Hydra Glow 75ml ini djual pada harga RM29.90.

Rangkaian SAFI Hydra Glow boleh didapati di kedai Guardian dan Mydin Malaysia. Untuk maklumat lanjut dan promosi terkini daripada SAFI, layari laman web rasmi SAFI, Facebook rasmi SAFI, dan Instagram rasmi SAFI.