Meraikan ulang tahun sahabatnya, Shah Rukh Khan, Kareena Kapoor memuat naik foto intim ketika mereka membintangi filem bersama. Melalui kapsyen tersebut, isteri Saif Ali Khan itu mengungkapkan sikap The King of Bollywood selama dia bergelar artis.

Sambil mengucapkan selamat hari lahir, dia begitu kagum dengan Shah Rukh Khan. Kareena menggelarkan sahabatnya sebagai raja. “Selamat ulang tahun King Khan,”

IKLAN

Baru Kareena Kapoor mengungkapkan sikap Shah Rukh Khan sekaligus harapannya. Lebih awal ini berharap dirinya dan rekan kerjanya itu selalu bisa bersenang-senang dengan terus menari.

Kemudian Kareena Kapoor menyatakan sikap Shah Rukh Khan dan seterusnya harapan buat sahabatnya itu. Dia berharap agar dia dan rakan sekerjanya dapat bersenang-senang dengan terus menari.

Bagi pelakon berusia 40 tahun, Shah Rukh Khan adalah artis yang sangat peramah. “Anda adalah superstar terhangat dan sangat peramah yang kami miliki. Terus bangkit @iamsrk,” tulisnya sambil memasukkan emoji cinta dan belon.

Gambar Terpampang di Bangunan Tertinggi Di Dunia

Shah Rukh Khan menyambut ulang tahun ke-55 pada 2 November 2020 lalu. Yang menariknya, bangunan ikonik, Burj Khalifa dari Dubai mengucapkan selamat ulang tahun ke-55 kepada superstar Bollywood Shah Rukh Khan pada hari Isnin. Bangunan tertinggi di dunia itu rangi dengan ucapan selamat ulang tahun disertakan dengan gambar Shah Rukh.