Selebriti dan usahawan terkenal, Noor Neelofa Mohd Noor atau lebih dikenali sebagai Neelofa sekali lagi mencuri perhatian ramai apabila dia telah tampil sebagai penghias wajah hadapan majalah berbahasa cina tempatan, Citta Bella.

Dijalankan Sebelum Neelofa Berniqab

Dalam hantaran akaun majalah itu di laman Instagram, kelihatan dua hasil ‘cover’ telah dimuatnaik sebagai perkongsian dan difahamkan Neelofa dipilih sebagai paparan bagi bulan November. Menariknya lagi, sesi penggambaran tersebut telah dijalankan sekitar September iaitu sebelum Neelofa mengambil keputusan untuk berniqab sepenuhnya baru-baru ini.

IKLAN

“Kami sangat berbangga untuk menampilkan Neelofa sebagai wajah hadapan Citta Bella November 2020 untuk kali ketiga dengan penuh sofistikated dan anggun. Kesemua imej cantik ini telah diambil sebelum Neelofa mengambil keputusan untuk berniqab. Neelofa sudah mempunyai konsep menutup sebahagian wajah ini di mindanya sejak September lagi dan penata gaya,Colin melaksanakan gaya ini pada awal Oktober.

“Untuk pengetahuan, Neelofa memakai Niqab di khalayak ramai seminggu selepas sesi fotografi. Kami ingin ucapan semoga berjaya untuk perjalanan nurani terbarunya ini”

“Akhir sekali, kami meraikan kepelbagaian budaya. Kamu cuba yang terbaik untuk menyerlahkan kecantikan wanita dan kekuatan dalamannya tanpa mengira umur, bentuk badan, etnik dan kepercayaan. Kami doakan masa depan yang terbaik untuk semua,” tulis Citta Bella

Rata-rata pengikut majalah itu yang terdiri daripada pelbagai kaum memuji tindakan majalah itu yang memilih Neelofa sebagai penghias majalah mereka dan tidak kurang juga menganggap seperti Neelofa sudah bersedia untuk tampil dengan imej baharunya itu.