Pembunuhan pelakon Hollywood Eddie Hassell akhirnya menemui jalan penyelesaian. Dilaporkan dari CNN,polis juga telah menangkap pelaku, yang ternyata seroangremaja.

Pelaku pembunuhan Eddie Hassell adalah remaja berusia 18 tahun bernama D’Jon Antone, oleh Pasukan Petugas Fugitive North Texas Service AS dan Polis Grand Prairie, Texas.

IKLAN

Polis mengatakan bahawa pembunuhan Eddie Hassell dibuat dalamsebuah rompakan di mana pelaku memilih secara rawak. Cuma tindakan ini telah membawa kepada kematian.

Polis juga telah mendedahkan gambar penangkapan suspek, bersama dengan perincian kejadian tragis itu. Polis pada mulanya bertindak terhadap laporan kejadian tembakan pada pukul 1.50 pagi waktu tempatan di Grand Prairie, Texas. Setibanya di lokasi, petugas menemui pelakon Surface itu dengan sejumlah luka tembakan.

VIA NewsNationNow

Pelakon berusia 30 tahun ini kemudian dikejarkan ke hospital, namun tidak dapat diselamatkan.

Eddie Hassel, yang dilahirkan di Texas, 16 Julai 1990, telah muncul di sejumlah filem dan siri TV sejak tahun 2000-an. Untuk filem, dia mendapat watak sebagai Clay dalam filem The Kids Are All Right, yang dibintangi oleh Mark Ruffalo dan Julianne Moore. Filem ini mendapat empat pencalonan Oscar untuk 2011, termasuk Filem Terbaik.