Selepas kalah dalam pilihanraya Presiden Amerika Syarikat (AS) beberapa hari yang lalu, Donald Trump dan isterinya, Melania Trump dilaporkan hanya menunggu masa untuk bercerai.

Mempunyai Hubungan Pelik 

Pendedahan itu dibuat oleh bekas pembantu Trump, Omarosa Manigault Newma yang mendakwa pasangan ya g sudah berkahwin selama 15 tahun itu mempunyai hubungan yang agak pelik.

IKLAN

“Ia perkahwinan yang sangat pelik. Saya amat berhati-hati untuk memberi komen mengenai dinamik perkahwinan kerana anda tidak pernah tahu apa yang berlaku di sebalik pintu yang tertutup.

“Tetapi saya mengenali pasangan ini sejak mereka berpacaran, mereka berkahwin setahun selepas The Apprentice ditayangkan,”

“Apa yang saya dapat perhatikan sejak 17 tahun lalu akan membuatkan kepala anda pusing. Kadang kala mereka suka antara satu sama lain tetapi kadang kala dia (Melania) seperti dipaksa oleh Trump” katanya.

Timbul Spekulasi 

Perasaan Melania juga kelas kelihatan ketika dia melepaskan tangan daripada Trump selepas beberapa perdebatan. Malah terdapat video riak wajah wanita kelahiran Slovania itu yang berubah kelat semasa bersama Trump sekaligus menimbulkan spekulasi mengenai hubungan mereka. Trump kini tidak akan meneruskan penggal kedua nya sebagai Presiden AS yang ke-46 selepas tewas pada Joe Biden pada 7 November lalu.