Sejak didedahkan sendiri oleh kakitangan Tealive pada minggu lalu, warganet meluahkan rasa teruja ingin mencuba menu terbaharu daripada Tealive yang khabarnya begitu enak!

Biskutea Mula Dijual 

Kini, orang ramai boleh mencuba sendiri menu terbaharu mereka Biskutea yang mula berada di pasaran sejak semalam. Di dalam menu Biskutea terdapat dua perisa yang telah diperkenalkan iaitu Oreo dan Caramel masing-masing berharga RM10.90.

IKLAN

Bukan itu sahaja, buat mereka yang ingin mengalas perut atau mencuba sesuatu yang baharu,Tealive juga telah memperkenalkan aneka roti dan bakeri yang dikenali sebagai Deli Bakes by #TealiveEats untuk jangka masa yang terhad.

Menu Terbaik Tealive

Buat mereka yang telah mencuba menu-menu baharu ini memuji keenakkan rasanya malah ada yang menganggap ianya merupakan antara menu Tealive baharu terbaik pernah dihasilkan oleh francais minuman berasaskan boba itu.

Bagi anda yang ingin mencuba aneka minuman Biskutea bolehlah ke mana-mana cawangan Tealive berhampiran dan buat yang ingin mendapatkan Deli Bakes boleh dapatkan di cawangan Tealive terpilih dengan merujuk laman web Tealive.