Nama Caitlin North Lewis terus menjadi sebutan di laman sosial selepas aktor kacak dari Indonesia, Nicholas Saputra berkongsi fotonya di Instagram.

Difahamkan wanita itu juga pernah menjalinkan hubungan istimewa dengan aktor, Jefri Nichol. Lalu ramai yang tertanya-tanya bagaimana wanita ini boleh menjadi satu-satunya  masuk ke Instagram Nicholas.

IKLAN

Manakan tidak, biasanya Nicholas tidak pernah berkongsi foto dia bersama dengan rakan artis di Instagramnya. Media sosial Nicholas selalunya dipenuhi dengan gambar-gambar indah yang diambilnya ketika melawat tempat-tempat pelancongan di pelbagai negara.

Jadi, siapakah Caitlin, yang dilaporkan dekat dengan Nicholas dan Jefri Nichol ini?

Caitlin  adalah artis pendatang baru. Namanya mula dikenali setelah dia membintangi filem berjudul Hit n Run (2019), yang dibintanginya bersama Jefri Nichol.

VIA IDN Times

Caitlin sendiri adalah seorang gadis kacukan Inggeris dan Jawa. Di bio Instagramnya, Caitlin menyebut Bali sebagai tempat kediamannya.

Bukan hanya wajahnya yang cantik yang mencuri perhatian, Caitlin juga memiliki tubuh yang cantik. Tidak hairanlah, banyak jenama yang memilihnya menjadi model untuk pertunjukkan fesyen.

Setelah disiasat, nampaknya Nicholas dan Caitlin dilihat dalam filem yang sama berjudul Paranoia. Jadi tak terkejut jika kedua-duanya sering dilihat bersama.