Shah Rukh Khan memberi reaksinya terhadap suara Lesti Kejora menyanyikan lagu Hati Yang Kau Sakiti versi Korea. Penyanyi yang berasal dari Indonesia ini  telah berjaya mencuri hati Raja Bollywood itu, malah SRK berharap lagu itu dapat digunakan sebagai soundtrack filem India.

Nampaknya, ini bukan kali pertama pelakon Kuch Kuch Hota Hai mendengar suara Lesti. Sebenarnya, sebelum ini dia pernah menangis ketika mendengar Lesti membaca selawat. Namun baru-baru ini, Shah Rukh Khan berpeluang untuk memberi reaksi terhadap nyanyian Lesti. Dia kelihatan tersenyum ketika dengar.

IKLAN

“Jumlah tontonan sangat besar. Ahh lagu versi Korea. Penjiwaannya menyayat hati dan sampai ke hati. ”- kata Shah Rukh Khan.

Sehingga artikel ini ditulis, klip video penyanyi dari pertandingan D ‘Academy ini telah ditonton oleh 5.24 juta orang. Malah Suhana Khan dan ayah Aryan Khan turut tersenyum dan terus memuji Lesti.

“Sepertinya ini bagus kalau diriliskan filem India, ia akan menjadi viral di seluruh dunia. Saya mendapat meremang mendengarnya. Tergamam dengan muziknya. Suaranya luar biasa. Siapa buatlagu ini?. Artis ini selalu menjadi trending. Melodi itu hebat. Saya kagum kerana gadis ini masih muda dan berpotensi, ”- sambung SRK.

SRK Pernah Menangis Mendengar Lesti Membaca Selawat

Bukan hanya itu, satu lagi video viral ialah Shah Rukh Khan mendengarkan selawat berjudul Muhammad Ibni Abdillah yang dinyanyikan oleh Lesti tanpa muzik. Dua minggu dimuat naik, video tersebut telah ditonton oleh sehingga 787 ribu pengguna YouTube. Sebagai seorang Muslim, pelakon berusia 55 tahun kelihatan menangis dan sesekali memegang dadanya menahan sebak.