Peliknya Tengok! Lihat Harry Styles Pakai Gaun Ropol-ropol Di Majalah Vogue

Mesti Baca

Masih Bebas & Dituduh Bersembunyi, Nur Sajat Beri Respon Mengejutkan!

Ketika semua media arus perdana melaporkan bahawa usahawan, Nur Sajat diburu Jabatan Agama Islam Selangor (Jais), lain pula berlaku...

Cardi B Kongsi Dedah Alasan Nekad Buat Pembedahan Plastik

Cardi B menyatakan bahawa beliau berasa sangat yakin setelah menjalani pembedahan plastik. Rapper wanita yang menjalani prosedur implan payudara...

Menyelerakan! Elyana Kini Jalankan Perniagaan Berasaskan Sambal Masakan

Meskipun rata-rata peminat sedia maklum bahawa penyanyi Elyana merupakan seorang pesakit kanser yang kini telah berada di tahap empat,...

Harry Styles nampaknya berjaya menarik perhatian dunia dengan penampilannya di muka depan majalah Vogue edisi Disember 2020. Bekas anggota One Direction ini mengenakan gaun panjang dan terlihat agak aneh di situ.

Sekaligus, bekas kekasih Taylor Swift ini menjadi artis lelaki pertama solo yang muncul di muka depan majalah Vogue setelah 128 tahun. Lihat penampilan baru Harry Styles ini.

Harry Styles memakai gaun biru muda yang panjang. Gaun panjang yang menyentuh tanah digabungkan dengan pakaian Gucci. Kelihatan sesi fotografi ini dilakukan di padang terbuka, dengan latar belakang rumput dan langit biru.

Foto: Vogue Magazine

Foto: Vogue Magazine

Foto: Vogue Magazine

Dipetik dari Vogue, Harry Styles mengakui walaupun memakai gaun, dia tidak merasa kekok. Penyanyi berusia 26 tahun itu mengatakan bahawa mencuba kepelbagaian pakaian, termasuk pakaian wanita, adalah percubaan yang menyeronokkan.

Walaubagaimanapun, Harry Styles berjaya melakar sejarah. Dia adalah lelaki pertama yang tampil solo sebagai model untuk majalah Vogue. Seperti diketahui, majalah Vogue ditubuhkan pada tahun 1892 dan lebih sering menggunakan model wanita sebagai muka depan majalah. Tetapi setelah 128 tahun, Vogue memutuskan bahawa Harry Styles menjadi lelaki solo pertama yang menjadi model sampul majalah mereka.

Harry Styles menjadi lelaki ke-10 yang pernah muncul di sampul Vogue. Lelaki lain yang tampil adalah Zayn Malik, Richard Gere, Kanye West, dan Justin Bieber. Tetapi lelaki itu muncul bersama pasangan, hanya Harry Styles yang pernah berada di muka depan majalah Vogue secara solo.

Terkini

Ingat Lagi Penyanyi Shajiri? Kini Bergelar Usahawan & Berkongsi Tips Untuk Menjana Pendapatan

Anda masih ingat dengan penyanyi Kumpulan KGB yang pernah popular dengan lagu 'Orang Kita' dan 'Hadirlah Kasih' Shajiri? Shajiri...

Artikel Berkaitan