Ketika ini, di media sosial nama pelakon Hollywood Taylor Lautner sedang ‘trending’ gara-gara pengumuman laman penstriman popular Netflix yang berkongsi khabar gembira bahawa filem Sharkboy & Lavagirl bakal mempunyai sekuel nya pada awal tahun hadapan.

Watak Sharkboy Diganti Pelakon Baharu

Bagaimanapun, di sebalik poster yang dimuatnaik oleh Netflix, peminat meluahkan rasa kecewa apabila watak Sharkboy yang sebelum ini digalas oleh Lautner memperlihatkan telah diganti oleh seorang pelakon lain.

IKLAN

Selain tertanya-tanya mengenai siapakah pelakon lelaki tersebut, rata-rata daripada peminat begitu inginkan Lautner kembali sebagai Sharkboy apatah lagi ianya merupakan sebahagian daripada kenangan zaman kanak-kanak mereka. Namun begitu, watak Lavagirl masih mengekalkan pelakon asalnya, Taylor Dooley.

Sharkboy & Lavagirl Sudah Berkahwin

Mengenai sequal filem ini yang akan mula ditayangkan bermula pada tahun baharu 2021, Sharkboy dan Lavagirl telah pun berkahwin.

Mereka mempunyai seorang anak perempuan yang akan dilakonkan oleh pelakon kanak-kanak yang sedang meningkat naik, Vivien Lyra Blair yang sebelum ini pernah menjayakan watak Girl dalam filem Netflix berjudul Bird Box.