Nick Jonas Ganti Gwen Stefani Sebagai Jurulatih The Voice 20

Sebagai info, suami kepada pelakon Priyanka Chopra itu pernah muncul sebagai jurulatih di program realiti berkenaan pada musim ke-18 manakala penyanyi 'country' Blake Shelton merupakan satu-satunya juri tetap yang berada dalam program itu selama 20 musim.

Mesti Baca

Dahsyat! 4 Item Ini Habis Dijual Setelah Digunakan Oleh Rosé Blackpink

Sebut sahaja BLACKPINK, sudah tentu membayangkan sebuah kumpulan K-Pop wanita yang sangat terkenal sehingga peringkat antarabangsa. Apa sahaja yang...

“Bukan Anda Buat Kerja Tuhan”- Alicia Amin Pertahankan LGBTQ

Rata-rata masayarakat di Malaysia sudah mengetahui bahawa LGBTQ (Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender, Questioning) tidak dibenarkan di Malaysia malah telah...

Menyelerakan! Elyana Kini Jalankan Perniagaan Berasaskan Sambal Masakan

Meskipun rata-rata peminat sedia maklum bahawa penyanyi Elyana merupakan seorang pesakit kanser yang kini telah berada di tahap empat,...

Penyanyi Hollywood, Nick Jonas mengesahkan dia akan kembali sebagai jurulatih program realiti The Voice bagi musim ke-20 pada awal 2021.

Nick Jonas Ganti Gwen 

Dengan pengumuman tersebut, sekaligus menyaksikan Nick menggantikan penyanyi Gwen Stefani yang membuat keputusan untuk berundur dan tidak akan meneruskan tugasnya sebagai seorang jurulatih.

Menerusi sebuah video promosi awal, ketiga-tiga juri musim akan datang iaitu Blake Shelton, John Legend dan Kelly Clarkson tertanya-tanya mengenai siapakah yang akan menjadi juri baharu menggantikan Gwen sebelum kesemua mereka terkejut melihat kemunculan Nick di set produksi.

“Pahlawan tidak pernah tidur” katanya kepada ketiga-tiga juri berkenaan.

Blake Shelton Paling Lama

Sebagai info, suami kepada pelakon Priyanka Chopra itu pernah muncul sebagai jurulatih di program realiti berkenaan pada musim ke-18 manakala penyanyi ‘country’ Blake Shelton merupakan satu-satunya juri tetap yang berada dalam program itu selama 20 musim.

Antara selebriti yang pernah menjadi jurulatih The Voice adalah Ceelo Gree, Adam Levine, Christina Aguilera, Alicia Keys, Miley Cyrus, Shakira dan ramai lagi.

Terkini

Bergelar Anak Pengarah Popular, Fian Ali & Alif Ali Sedia Dikecam Netizen

Membuat kemunculan semula bersama adiknya yang kini bergelar penyanyi, Fian Ali dan Alif Ali bersedia sekiranya suatu hari nanti...

Artikel Berkaitan