Comelnya! Wajah Puteri Sulung Tunku Aminah & Dennis Muhammad Curi Perhatian

Mesti Baca

Kira-kira 9 bulan lalu,  YAM Tunku Tun Aminah Binti Sultan Ibrahim dan suaminya Dato Dennis Muhammad telah menyambut kelahiran sulung puteri mereka, Layla Sofiah. Ketika Majlis berendam surai yang berlangsung pada 4 Mac yang lalu, beberapa foto yang telah dikongsikan Facebook Rasmi Sultan Ibrahim. Namun, melalui foto-foto yang dikongsikan wajah puteri mereka tidak diperlihatkan.

Walaubagaimanapun, orang ramai akhirnya dapat melihat wajah puteri mereka menerusi IG Stories Yang Amat Mulia Che Puan Khaleeda Bustamam, isteri kepada Duli Yang Amat Mulia Tunku Mahkota Johor, Tunku Ismail Idris Ibni Sultan Ibrahim.

Menerusi foto yang dikongsikan, dapat dilihat Tunku Aminah sedang menggendong Layla Sofiah manakala suaminya berada di sisi.

Foto: IG @ymchepuankaleeda

Foto: IG @ymchepuankaleeda

Difahamkan foto-foto ini diambil saat Keluarga Diraja Johor berkumpul untuk menyambut hari ulang tahun Sultan Johor, Sultan Ibrahim Sultan Iskandar, ke-62 di Istana Pasir Pelangi, Johor Bahru, sabtu lalu. (21 November).

 

 

Foto: FACEBOOK @officialsultanibrahim

Foto: Youtube Sultan Ibrahim Sultan Iskandar

Foto: Youtube Sultan Ibrahim Sultan Iskandar

Foto: Youtube Sultan Ibrahim Sultan Iskandar

Menurut tinjauan kami, rata-rata netizen begitu teruja melihat wajah Layla Sofiah buat pertama kalinya.

Untuk info, Tunku Aminah merupakan puteri tunggal Sultan Johor itu telah mendirikan rumah tangga dengan Dennis Verbaas seorang warganegara Belanda pada 14 Ogos 2017. Dennis telah memeluk islam pada 31 Mei 2015 dengan nama islamnya kini Dennis Muhammad Abdullah.

Terkini

Majlis Pernikahan Neelofa Langgar SOP, Polis Beri Cadangan Kompaun

Nampaknya isu berkaitan dengan usahawan Neelofa masih berlanjutan hingga sekarang. Susulan mengenai jemputan yang hadir di majlis pernikahannya yang...

Artikel Berkaitan