Sedar tak sedar, kita berada pada hari-hari terakhir untuk tahun 2020. Tak lama lagi, bermulalah tahun baru dan permulaan baru yang diharapkan lebih hebat daripada sebelum ini. Sudah tiba masanya, kita akhiri tahun 2020 ini dengan semangat yang tinggi, hebat dan penuh dengan tenaga yang positif!

Sepanjang tahun ini, pastinya amat sukar untuk diharungi kerana berdepan dengan penularan Covid-19. Namun di sebalik kesukaran itu terdapat banyak kejayaan dan kegembiraan yang kita lalui. Tiada salahnya kita meraikan kenangan-kenangan tersebut.

Walaupun kita tidak dapat raikan di luar, kita raikannya bersama teman-teman dan keluarga yang tersayang di rumah sahaja sambil makan-makan. Seronok kan? Apa susah!  Boleh pesan piza Cheesy Poppers iaitu hidangan terbaru dari Pizza Hut. Tak sampai beberapa minit dah sampai ke pintu rumah anda.

Cheesy Poppers

Cheesy Poppers ini terdiri daripada 18 kerak piza yang berintikan dua jenis keju dan ditaburi topping lazat seperti pepperoni, bebola ayam, dan dilimpahi dengan sos BBQ smokey tomato khas.

Nampak menyelerakan bukan? Kalau anda nak tahu, piza ini hadir dengan sos keju pekat dan berkrim, memang padu! Boleh ajak kawan-kawan dan keluarga sama-sama menikmati piza ini dengan menarik poppers ini dan mencelupnya dengan sos keju. Memang membangkitkan selera anda.

Boleh dihantar terus ke hadapan pintu rumah

Tidak seperti dulu, gara-gara wabak Covid-19 ini, kita tidak dapat lagi berkumpul beramai-ramai untuk menikmati juadah bersama teman-teman. Sebab kita harus menjaga penjarakkan sosial dan ikut SOP.

Tapi tak mengapa, tanpa perlu keluar rumah! Piza Cheesy Poppers dihantar terus ke hadapan pintu rumah anda bersama dengan menggunakan perkhidmatan FoodPanda dan Grab.

Peraduan tarian #PizzaHutPullDipPop

Nak lagi seronok, sambil menjamu selera, anda boleh menyertai peraduan bersama dengan keluarga membuat tarian #pulldippop melalui platform TikTok.

Pizza Hut turut melancarkan tarian tiktok dengan hashtag #PizzaHutPullDipPop yang boleh disertai oleh semua pelanggan Pizza Hut yang gemar berTikTok, sambil menjaga jarak sosial dengan rakan-rakan.

Nikmati Diskaun Menarik Bermula 27 November 2020

Pizza Hut menawarkan piza Cheesy Poppers baru dengan harga RM38.30 sahaja untuk hidangan ala carte. Bagi hidangan yang lebih besar, anda boleh mendapatkan piza Cheesy Poppers ini dalam pelbagai bentuk kombo pada harga serendah RM44.90. Nak jimat lagi? Bermula 27 November 2020, anda boleh nikmati potongan harga jika membuat pesanan online ataupun takeaway.

  • Pesanan melalui penghantaran dalam talian | Nikmati potongan 10% untuk Cheesy Poppers Pizza ala carte dan kombo semasa pembelian melalui penghantaran dalam talian.
  • Bawa Pulang| Nikmati diskaun 20% untuk Cheesy Poppers Pizza ala carte dan kombo ketika pelanggan membeli melalui bawa pulang atau takeaway.
Piza Cheesy Poppers ini dalam pelbagai bentuk kombo pada harga serendah RM44.90

Selain itu, dengan pengenalan sistem pemesanan baharu Pizza Hut WhatsApp EasyOrder yang kini boleh didapati di semua telefon pintar di seluruh Malaysia, anda boleh memesan secara WhatsApp 016-7552525 untuk mendapatkan piza anda sekarang!