Karisma Kapoor Kenang Pertemuan Terakhir Dengan Diego Maradona Di Nu Sentral, KL

Mesti Baca

Karisma Kapoor meluahkan rasa sedih setelah pemain bola sepak Diego Maradona telah meninggal dunia semalam, 25 November 2020. Melalui muat naik Instagram, Karisma Kapoor memuat naik foto sambil berdampingan dengan Maradona.

Dalam muat naik Instagram Karisma, dia pernah menemui legenda bola sepak ketika mereka terlibat dalam sebiah perniagaan. Dalam foto yang dikongsi, mereka mengambil gambar selfie sambil tersenyum dan sempat berbual antara satu sama lain.

“Rasa bangga untuk bertemu dengan legenda ini. Beristirahatlah dengan tenang #DiegoMaradona, “tulis Karisma seperti dipetik dari Instagram @therealkarismakapoor pada hari Khamis, 26 November 2020.

Bukan hanya itu, Karisma juga memuat naik Instagram Stories dengan foto yang sama dan menambahkan emoji tangan berdoa. Sebenarnya Karisma bertemu dengan Maradona pada tahun 2015.

Maradona membuka perniagaan kedai barang kemas Boby & Maradona Gold Diamond di Nu Sentral, Kuala Lumpur. Pelancaran kedai juga dihadiri oleh Karisma Kapoor dan Maradona yang membuat peminat teruja ketika itu. Momen ini seolah-olah tidak dapat dilupakan bagi Karisma dan dia merasa bertuah dapat bertemu dengan legenda itu.

Terkini

“Kurang Ajar!”- Ashraf Muslim Bengang Dengan Syarikat Judi

Pelakon Ashraf Muslim meluahkan rasa kecewa terhadap sebuah syarikat perjudian selepas tular di media sosial mengenai lagu raya yang...

Artikel Berkaitan