Peminat kumpulan penyanyi wanita Korea popular, BLACKPINK menyatakan perasaan teruja mereka menantikan penghujung tahun ini apabila kumpulan kesayangan mereka itu mengumumkan sebuah konsert bakal diadakan tidak lama lagi.

Ditayangkan Di YouTube Music 

Berita gembira itu disahkan sendiri oleh pihak pengurusan mereka, YG Entertainment yang mengumumkan BLACKPINK akan adakan konsert virtual pertama mereka yang diberi judul “YG Palm Stage – 2020 BLACKPINK: The Show”. YG Entertainment bakal bekerjasama dengaan YouTube Music untuk konsert tersebut yang dijadualkan pada 27 Disember ini pada jam 2 petang mengikut waktu tempatan.

IKLAN

YG Akan Teruskan Konsert ‘Palm Stage’

Mengikut rekod konsert secara atas talian pertama yang dibuat oleh BLACKPINK, acara yang seterusnya nya juga akan mengikuti jenama ‘Palm Stage’ yang mendapat idea selepas konsert itu boleh ditonton ‘atas tapak tangan’ penonton. Sebelum konsert itu juga, BLACKPINK akan menemui peminat mereka secara langsung menerusi “BLACKPINK – ‘The Show’ Announcement Live” yang akan ditayangkan menerusi platform yang sama pada 4 Disember 2020.