Aktres Bollywood, Arya Banerjee Ditemui Mati Berlumuran Darah. Ini Punca Kematian!

Mesti Baca

Berita mengejutkan dan menyedihkan datang dari industri hiburan Bollywood. Pelakon Arya Banerjee ditemui mati berlumuran darah. Polis menemui mayat Arya di apartmennya di Kolkata, India, pada hari Jumaat (11/12).

Dilaporkan oleh India Today, pembantu rumah Arya  memberitahu polis kerana majikannya tidak mengangkat telefonnya beberapa kali.

Kemudian, polis cuba masuk ke dalam pangsapuri dan mendapati pelakon berusia 33 tahun itu mati di atas katil dengan hidung berlimuran berdarah dan penuh dengan muntah.

Selepas itu, polis segera menghantar mayat Arya untuk pemeriksaan mayat dan bedah siasat. Mereka sedang menyiasat punca kematian pelakon tersebut.

Pasukan forensik juga mengumpulkan beberapa bukti dari pangsapuri Arya. Pembantu rumahnya juga mendedahkan bahawa majikannya selalu bersendirian di apartmennya.

Penduduk tempatan juga memberi keterangan bahawa Arya tidak pernah berinteraksi dengan jirannya. Selain itu, Arya juga tidak mempunyai akaun media sosial, jadi peminat sukar mengetahu perkembangan semasanya.

Arya Banerjee memulakan debutnya pada tahun 2010 dan kini bekerja sebagai model di Mumbai. Polis telah mendedahkan hasil bedah siasat Arya Banerjee yang dikatakan telah meninggal dunia kerana sirosis penyakit hati.

“Ini bukan kes pembunuhan. Alkohol ditemui di perutnya ketika mati,” kata Pesuruhjaya Bersama untuk Polis Kolkata, Murlidhar Sharma.

Cirrhosis of liver, atau sirosis alkoholik, adalah penyakit hati yang paling teruk disebabkan oleh alkohol. Menurut American Liver Foundation, hanya 10-20% peminum alkohol berat yang menghidap penyakit ini

Terkini

Cantiknya! 5 Selebriti Tanahair Ini Muatnaik Gambar Bertudung Menyambut Ramadan

Bulan yang dinantikannya dalam setahun akhirnya telah tiba. Bulan Ramadhan yang dipercaya penuh keberkatan ini juga akan memberikan keajaiban...

Artikel Berkaitan