LUMOS Projector Malaysia Ini Dilengkapi Dengan Netflix, YouTube & Speaker. Harga Pun Murah!

Mesti Baca

Sudah menjadi trend, ramai yang memiliki projektor untuk dijadikan sebagai sebuah pawagam mini di rumah. Namun kebanyakkan projektor diketahui dijual dengan harga yang mahal, tetapi sebuah syarikat Malaysia yang bernama LUMOS telah melancarkan projektor bernama Auro, dengan harga sangat mampu milik.

Harganya serendah RM999 atau anda juga boleh dapatkan versi pintar dengan OS Android dengan harga RM1,298 . Harganya lebih murah jika dibandingkan dengan jenama besar yang lain yang mencecah sehingga RM4,000.

LUMOS Auro Projector memberikan pengalaman teater filem HDB yang mengasyikkan dengan skrin besar, sistem bunyi Dolby surround dan banyak lagi.

Berikut 5 perkara menarik mengenai LUMOS Auro Projector yang boleh buatkan anda teruja.

Sesuai Untuk Ruang Kecil

Bagi mereka memiliki ruang yang kecil di rumah, anda mungkin berfikir agak mustahil untuk menikmati pengalaman sinematik di rumah. Tetapi LUMOS Auro Projector hanya memerlukan jarak sekitar 3 meter dari dinding di mana skrin akan diprojekkan dan anda akan mendapat paparan 100 inci yang mengagumkan.

Dan anda tidak perlu risau tentang tahap kejelasan atau grainy pada skrin kerana peranti ini mempunyai 6,000 lumens, memberikan warna yang terang walaupun dalam keadaan cahaya rendah. Ditambah lagi dengan resolusi 1080p (standard filem Blu-Ray) akan menjadikan pengalaman menonton anda lebih menarik!

Terbina Dengan Netflix dan Youtube

Gemar menonton filem? Tak dapat dinafikan, Netflix dan Youtube merupakan aplikasi  yang banyak digunakan oleh rakyat Malaysia. LUMOS Auro Projector terbukti sangat istimewa kerana Netflix dan Youtube terbina di dalamnya. Diakses melalui OS Android, anda boleh menyambung dan menavigasi dengan mudah tanpa masalah.

Wireless Mirror Casting

Pada hari-hari di mana anda tidak mahu menonton filem, anda boleh gunakan ciri hebat yang lain LUMOS Auro Projector iaitu Wireless Mirror Casting. Ciri ini dapat memancarkan kandungan di skrin telefon anda ke dinding. Jadi anda boleh bermain game, ataupun berkaraoke menggunakan Spotify, malah boleh berhubung dengan rakan anda melalui Zoom!

Reka Bentuk Yang Premium dan Elegan

Selain fungsinya yang luar biasa, reka bentuk projektor ini mengagumkan. Dengan reka bentuk yang minimalis dan elegan, pasti ia akan menambahkan sentuhan gaya moden di rumah anda. Tidak kira di mana anda memasang projektor, sama ada di ruang tamu atau bilik tidur, ia akan terlihat cantik dan premium.

Ulasan Positif Dari Pengguna 

Walaupun LUMOS Auro Projector mungkin masih baru di pasaran, namun ia telah menerima ratusan ulasan dari pembeli. Kebanyakkannya memberikan 5 bintang dan komen positif. Menarik bukan? Tunggu apa lagi? Klik di pautan ini untuk dapatkannya dengan harga serendah RM999. Berbaloi!

Terkini

Lebih Dari 1,000 Aduan Mahu Persembahan Grammy Cardi B Dan Megan Thee Stallion Dihentikan

Cardi B dan Megan Thee Stallion membuat persembahan lagu hit no.1 mereka, "WAP" pada Anugerah Grammy pada Mac 14...

Artikel Berkaitan