Susulan pendedahan suaminya, Muizz Nasruddin nekad untuk bercerai, hantaran terkini pelakon Nadia Brian telah dibanjiri dengan pelbagai komen daripada netizen yang mengecam tindakannya.

Tampil Pertahankan Kakak 

Teruk dikecam dengan tuduhan-tuduhan tersebut, seorang wanita yang menggunakan akaun @lydiabrian dipercayai adik kepada Nadia tampil mempertahankan kakaknya. Menurut Lydia, dia beranggapan abang iparnya itu seperti mempunyai masalah mental apabila hanya pandai berlakon untuk meraih simpati orang ramai.

IKLAN

Anggap Muizz Alami Masalah Mental

Malah dakwanya, tindakan Muizz mendedahkan isu yang terjadi pada umum telah membuatkan karier dan kehidupan Nadia terganggu selain menyifatkannya sebagai tidak normal.

Dalam sebuah hantaran terbaharu Nadia di laman Insta-story nya turut memuat naik sebuah status dipercayai ditujukan buat Muizz.

Menjengah ke hantaran Lydia, adk pelakon ini turut menasihati netizen untuk tidak melemparkan tuduhan yang tidak berasas selain tidak mencampuri urusan keluarga mereka.

Terdahulu, Muizz mendedahkan dia mempunyai bukti yang kukuh bahawa isterinya telah berlaku curang selain mendakwa Nadia pernah menginap berdua bersama lelaki selama dua malam. Ahli perniagaan ini turut menyatakan kes ini telah diserahkan kepada polis untuk membuat siasatan.