Gaya penampilan adalah satu perkara mustahak ketika menghadiri sesebuah acara, terutama bagi artis. Dari soal pakaian, kalau salah sedikit, pasti akan mengundang kritikan dan kecaman.

Ada juga artis yang dikecam kerana mengenakan pakaian yang sama dengan artis lain. Ketika berlangsungnya Anugerah Meletup Era, malam tadi, pelakon Ben Amir diketahui mengenakan pakaian yang sebelumnya pernah dipakai oleh Suga BTS. Biar betul?

IKLAN

Hal ini telah di ‘kantoi’- kan oleh salah seorang netizen di twitter. Menurut pengguna twitter ini, pakaian yang dikenakan oleh Ben sama dengan Suga BTS ketika muncul dalam Muzik Video BTS berjudul Dynamite.

Tak pasti sama ada ini adalah kebetulan atau disengajakan. Walaubagaimanapun, penampilan Ben di AME semalam memang unik. Kalau anda nak tahu, Ben mengenakan baseball shirt dan seluar denim dari jenama mewah Louis Vuitton. Menurut sumber dari twitter, harga sepasang baju ini hampir mencecah RM10 k.  Bukan biasa-biasa ok!

Apa-apa pun, Murai MY mengucapkan tahniah kepada Ben kerana berjaya memenangi Anugerah Pelakon MeleTOP menerusi drama bersiri Sweet Dreams di Anugerah MeleTOP Era (AME2020) yang berlangsung di Pusat Konvesyen Antarabangsa Putrajaya (PICC), malam tadi.