Bunuh Diri? Foto Terakhir Model Kasia Lenhardt Di IG Cetus Tanda Tanya

Mesti Baca

Curi Perhatian! 5 Selebriti Hollywood Memakai Gaun Pengantin Sewaktu Di Karpet Merah

Apabila mencari penampilan yang sempurna sewaktu di karpet merah, selebriti kebiasaannya akan memilih custom atau designer gowns. Kadangkala, sesetengah...

6 Pasangan Selebriti Korea Ini Bebas Daripada Sebarang Gosip

Beberapa pasangan suami isteri selebriti Korea ini sentiasa jauh daripada sebarang gosip. Perkahwinan mereka jarang mendapat berita yang negatif....

Produksi Bincang Mahu Gantikan Atau Kekalkan Ji Soo Dalam “River Where The Moon Rises”

Drama KBS, River Where The Moon Rises telah membatalkan penggambarannya hari ini , 4 Mac, dan sedang membincangkan sama...

Di Jerman, masayarakat di sana digemparkan dengan berita sedih kematian model cantik Kasia Lenhardt di usia 25 tahun. Sebenarnya, pada awal Fabruari yang lalu dia diketahui berpisah dengan pemain bola sepak Jerome Boateng.

View this post on Instagram

A post shared by KASIA (@kasia_lenhardt)

IKLAN
 

Menurut laporan dari laman hiburan E! News, Khamis (11/2/2021), media mendedahkan bahawa model itu didakwa membunuh diri.

Tragisnya, Kasia meninggalkan anak lelaki bernama Noah, yang dia miliki dengan bekas pasangannya ketika dia berusia 19 tahun.

Noah menyambut ulang tahun keenamnya pada hari Selasa tanpa ibunya. Difahamkan Kasia berada di rumahnya berseorang diri kerana tertekan setelah putus hubungan dengan Boateng, kata salah satu sumber.

Sementara itu, akaun Instagram Kasia Lenhardt dikunjungi oleh rakan-rakan model dan netizen. Mereka meluahkan rasa sedih dan menucapkan  takziah atas kejadian ini. Terutama dalam foto muat naik terakhir model tersebut.

Dalam posting terakhir pada  3 Februari yang lalu, Kasia berkongsi foto hitam putih dirinya yang sedang berpose. Ada kata-kata tersirat yang dia nyatakan di sebalik kapsyen ringkas yang disertakannya.

Now is where you draw the line. Enough. (Sekarang adalah di mana anda bataskannya. Cukup),” tulisnya.

Isitlah “draw the line” nampaknya juga ditulis oleh Jerome Boateng dalam muat naik terbuka di Instagramnya pada 2 Februari. Pada waktu itu dia mengumumkan bahawa hubungan cinta dengan Kasia telah putus.

“Mulai sekarang, kita akan berpisah. Ini sangat mendukacitakan, tapi bagi saya dan keluargaku hanya ini yang benar. Saya harus mengambil langkah ini dan menetapkan batasan ( “draw the line” ),” tulis Boateng, seperti yang dilaporkan oleh E! News.

Dalam perkembangan lain, Jurulatih Bayern Munich, Hansi Flick telah mengesahkan bahawa Jerome Boateng tidak akan menyertai pasukannya di final Piala Dunia Kelab menentang Tigres. Boateng memutuskan untuk kembali ke Jerman setelah bekas kekasihnya, Kasia Lenhardt, dinyatakan meninggal dunia.

Terkini

Cabut Tudung & Tukar Agama, 5 Artis Ini Melakukannya Setelah Bercerai

Keputusan untuk memakai hijab bukanlah perkara yang mudah. Kebanyakkan wanita Muslim memerlukan masa untuk berhijab, tidak terkecuali dengan selebriti. Menurut...

Artikel Berkaitan