Intip Harga Penginapan Diva AA Di Hotel Mewah Dengan Pemandangan KLCC!

Dengan penginapan selama 4 malam, jumlah yang dibayar oleh selebriti sensasi itu adalah sebanyak RM6,000!

Mesti Baca

“Memondan Lah Sangat!” – Diva AA Perli Usahawan Sensasi Popular?

Pengacara terkenal, Azwan Hj Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA sememangnya dikenali ramai kerana kelantangannya bersuara dan menegur...

“Iya Betul” – Sari Yanti Akui Sedang Hamil Anak Kelima

Pelakon Sari Yanti menerusi laman Insta-story mengesahkan bahawa dirinya kini sedang hamil selepas diajukan soalan oleh salah seorang pengikutnya. Hamil...

Nur Sajat Hilang, Akaun Instagram Turut Dipadam Selepas Dicari JAIS

Usahawan sensasi, Nur Sajat Kamaruzzaman dilaporkan telah menghilangkan diri selepas kediaman mewahnya di Kota Damansara, Petaling Jaya diserbu oleh...

Azwan Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA terkenal dengan hobi yang gemar berbelanja mewah termasuklah menginap di hotel-hotel mewah, sesuai dengan citarasanya.

Menginap Di Hotel Mewah

Terdahulu, meskipun negara berada dalam Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) yang melarang pergerakan merentas daerah dan negeri, Diva AA mengambil kesempatan yang ada untuk menyokong industri perhotelan Malaysia dengan menginap di salah sebuah hotel mewah terkemuka di ibu negara.

Menerusi beberapa hantaran di Instagram pengacara Lagu Cinta Kita 2 (LCK2), difahamkan Diva AA telah menginap di Hotel Mandarin Oriental Kuala Lumpur bersempena dengan ulangtahun kelahirannya yang ke-55.

Menurut Diva AA, dia memilih untuk menginap di hotel tersebut selama 5 hari 4 malam dan berterima kasih kepada para petugas hotel yang memberikan khidmat servis yang terbaik.

RM1,500 Satu Malam? 

Bersebelahan dengan Menara Berkembar Petronas Kuala Lumpur (KLCC), dedah Diva AA harga penginapan bagi satu malam untuk biliknya berharga RM1,500. Dengan penginapan selama 4 malam, jumlah yang dibayar oleh selebriti sensasi itu adalah sebanyak RM6,000!

“Gonna miss you, Mandarin Oriental. My favourite room. Kau mampu? Facing the twin tower ya. What a lovely view..”

“1 malam seribu setengah (RM1,500) so duduk dekat empat malam. Sendiri kira lah?”

“Duit berkepuk-kepuk, apa ada pasal?” dedahnya

Sedikit info,Hotel Mandarin Oriental Kuala Lumpur merupakan sebuah hotel 5 bintang yang menawarkan beberapa jenis bilik penginapan mengikut keselesaaan dan pilihan tetamu mereka. Difahamkan, harga penginapan disini bermula dengan RM415 sehinggalah RM2,250 bagi satu malam.

Terkini

Mahal Rupanya! Intip Harga Seterika Pemberian Neelofa Kepada Noor Nabila

Sebelum ini, usahawan yang juga selebriti, Noor Nabila pernah memaklumkan bahawa dia akan berpindah ke kediaman yang baharu. Untuk Rumah...

Artikel Berkaitan