Dipaksa Cium Sebanyak 20 Kali Sehari? Bekas Kekasih Shia LaBeouf Dedah Perangai Sebenarnya

Mesti Baca

“Memondan Lah Sangat!” – Diva AA Perli Usahawan Sensasi Popular?

Pengacara terkenal, Azwan Hj Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA sememangnya dikenali ramai kerana kelantangannya bersuara dan menegur...

“Iya Betul” – Sari Yanti Akui Sedang Hamil Anak Kelima

Pelakon Sari Yanti menerusi laman Insta-story mengesahkan bahawa dirinya kini sedang hamil selepas diajukan soalan oleh salah seorang pengikutnya. Hamil...

“Bukan Anda Buat Kerja Tuhan”- Alicia Amin Pertahankan LGBTQ

Rata-rata masayarakat di Malaysia sudah mengetahui bahawa LGBTQ (Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender, Questioning) tidak dibenarkan di Malaysia malah telah...

Baru-baru ini kecoh mengenai pelakon terkenal Amerika, Shia LaBeouf mengenai hubungan dengan bekas kekasihnya FKA Twings.

FKA Twings menyatakan bahawa hubungan bersama Shia adalah antara yang terburuk pernah dialaminya.

Dilarang Memandang Lelaki Lain

via Teen Vogue

FKA Twings mendedahkan kepada media mengenai kelakuan sebenar Shia LaBeouf ketika mereka menjalin hubungan sebagai pasangan kekasih. FKA Twings menyatakan bahawa dia dilarang keras oleh Shia LaBeouf untuk mempunyai eye contact dengan mana-mana lelaki lain.

Memberikan Tekanan Emosi

via Billboard

Menurut NME.com, Shia akan membangunkan Twings di tengah malam dan menuduhnya dengan pelbagai tuduhan.

“antara pukul empat hingga tujuh pagi, Dia menuduh saya termenung dan memikirkan cara untuk meninggalkannya, kerana tidak mahu bersamanya. Menuduh saya mahu bersama orang lain.”

Dipaksa Memberikan Ciuman 20 Kali Sehari

via The Grape Juice

FKA Twings juga terpaksa memberikan ciumannya 20 kali sehari. Dia mengatakan bahawa LaBeouf mengetahui berapa kali Twings menciumnya setiap hari dan akan memulakan perdebatan, memarahinya selama berjam-jam sehinggakan dia merasakan seperti orang yang paling teruk.

Mengalami Ganguan Mental

via Little Things

Akibatnya, FKA Twings berasa tertekan dan mengalami gangguan mental. Menurut NME.com, Twings juga mengakui bahawa dia harus pergi ke pusat pemulihan mental kerana Shia LaBeouf.

Beberapa minggu setelah FKA Twigs menyaman LaBeouf terhadap pelakuannya, peguamnya mengatakan bahawa pelakon itu akan menjalani pemulihan untuk mengatasi masalah ketagihan dan psikologinya.

Terkini

Mahal Rupanya! Intip Harga Seterika Pemberian Neelofa Kepada Noor Nabila

Sebelum ini, usahawan yang juga selebriti, Noor Nabila pernah memaklumkan bahawa dia akan berpindah ke kediaman yang baharu. Untuk Rumah...

Artikel Berkaitan