Aman Ra & Isteri Disantau Oleh 2 Wanita?

Ketika Natiqah bertanyakan kepada 'Mama' mengenai siapakah dalang disebalik amalan syirik itu, wanita tersebut memberi bayangan bahawa ia terdiri daripada dua orang wanita selain turut memberi perincian mengenai anggota tubuh badan mereka yang telah disihir.

Mesti Baca

Dahsyat! 4 Item Ini Habis Dijual Setelah Digunakan Oleh Rosé Blackpink

Sebut sahaja BLACKPINK, sudah tentu membayangkan sebuah kumpulan K-Pop wanita yang sangat terkenal sehingga peringkat antarabangsa. Apa sahaja yang...

“Bukan Anda Buat Kerja Tuhan”- Alicia Amin Pertahankan LGBTQ

Rata-rata masayarakat di Malaysia sudah mengetahui bahawa LGBTQ (Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender, Questioning) tidak dibenarkan di Malaysia malah telah...

Patutlah Cantik! Selain Neelofa 10 Artis Wanita Ini Berdarah Kacukan

Mungkin ramai yang tidak tahu bahawa di Malaysia sebenarnya ramai artis wanita yang berdarah kacukan atau campuran dan kebanyakannya...

Lagi kes melibatkan selebriti disihir! Selepas Aeril Zafrel dan Andi Bernadee memaklumkan diri mereka telah disihir, terbaru penyanyi rap popular, Aman Ra dan isteri pula dikatakan mengalami nasib yang sama.

Aman Ra & Isteri Disihir

Pendedahan itu dibuat oleh isteri Aman, Natiqah Rahmat yang berkongsi berita tersebut di laman Instagram miliknya sebentar tadi. Berdasarkan hantaran tersebut, difahamkan terdapat seorang wanita yang disapa oleh Natiqah sebagab ‘Mama’ memaklumkan bahawa mereka(Natiqah dan Aman) telah disihir.

2 Wanita Dalang Sihir

Ketika Natiqah bertanyakan kepada ‘Mama’ mengenai siapakah dalang disebalik amalan syirik itu, wanita tersebut memberi bayangan bahawa ia terdiri daripada dua orang wanita selain turut memberi perincian mengenai anggota tubuh badan mereka yang telah disihir.

Dalam hantaran itu, Natiqah mengambil kesempatan untuk berterima kasih atas doa dan semangat yang dtitipkan buatnya.

“Terima kasih semua untuk doa-doa dan kata semangat. I can’t thank enough. Saya sangat sangat hargai. Untuk saya doa tu besar sangat hadiah dari anda semua” tulisnya.

Terdahulu, Natiqah mendakwa suaminya telah menjalinkan hubungan sulit dengan wanita lain termasuklah pelantun Bangun itu sudah empat kali melafazkan cerai terhadapnya sebelum ini.

Terkini

‘The Crown’ Menang Besar! Ini Senarai Penuh Pemenang Anugerah Golden Globes 2021

Setelah ditangguhkan selama hampir dua bulan kerana pandemik COVID-19, The Golden Globes Awards 2021 telah diadakan pada 1 Mac...

Artikel Berkaitan