Dahsyat! 4 Item Ini Habis Dijual Setelah Digunakan Oleh Rosé Blackpink

Mesti Baca

Sebut sahaja BLACKPINK, sudah tentu membayangkan sebuah kumpulan K-Pop wanita yang sangat terkenal sehingga peringkat antarabangsa. Apa sahaja yang mereka lakukan, pakaian yang dipakai dan barang yang digunakan sentiasa menjadi ikutan para peminat mereka, ada yang sampai habis dijual!

Saint Laurent Swag

Pada Jun 2020, Rosé dilantik sebagai duta jenama global Saint Laurent dan anda dapat melihat poster kempen terpampang di kedai-kedai berjenama mewah itu. Bintang pop yang sering melangkah keluar dari YSL , mempunyai nickname Chaeng Laurent ( dari nama Koreanya Park Chae Young), dan banyak favourite pieces beliau kehabisan stok dengan sangat pantas. Antaranya adalah Kaia Satchel Bag yang dibawanya sewaktu pertunjukan Saint Lauren untuk Paris Fashion Week pada tahun 2020.

Majalah Elle Korea  Edisi Julai 2020

View this post on Instagram

A post shared by ROSÉ (@roses_are_rosie)

IKLANRosé dipilih untuk menjadi muka depan majalah Elle Korea pada Julai 2020 dengan kolaborasi bersama YSL. Tiga muka depan yang berbeza dipilih oleh peminat melalui pengundian di Instagram. Majalah edisi ini turut menampilkan wawancara bersama bintang itu, yang mana berbicara mengenai menjadu duta duta Saint Lauren dan menyelami kehidupan dan karier peribadinya dengan lebih mendalam.

Majalah yang menampilkan Rosé sebagai muka depan ini telah memecahkan rekod penjualan tertinggi di antara majalah wanita yang lain di global K-Pop online store, Ktown4u. Majalah tersebut kini menduduki tempat ketiga dalam senarai majalah yang habis terjual di laman web.

Kolar Anjing Jenama Louis Vuitton

Semua orang mengetahui bahawa setiap selebriti suka memanjakan haiwan kesayangan mereka, dan Rosé tidak terkecuali. Rosé mempunyai anjing bernama Hank sebagai haiwan peliharaannya sejak tahun 2020 dan turut mempunyai akaun Instagram sendiri .

Rosé dilihat memasangkan kolar berjenama Louis Vuitton Baxter pada anjingnya Hank. Ianya menimbulkan kegilaan buat peminat Rosé yang turut membelinya untuk haiwan peliharaan mereka juga, sehingga sold out!

Jaket Jenama Maison Margiela

Populariti Blackpink membuatkan mereka menjelajah seluruh dunia, dan sudah tentun pakaian mereka akan menjadi perhatian setiap kali mereka menuju ke lapangan terbang. Rosé dilihat jaket fringe-trimmed suede berjenama Maison Margiela sewaktu berada di lapangan terbang.

Walaubagaimanapun, jaket cantik yang bernilai 1,298 US$ ini habis dijual dalam masa dua jam setelah melihat ianya dipakai oleh Rosé!

Hebat betul penangan Rosé!

Terkini

Rahsia Kecantikan Kulit Glowing Pelakon Bollywood – Kareena Kapoor

Siapa yang tidak mengenali pelakon cantik Bollywood ini, Kareena Kapoor. Pelakon filem Kabhie Kushie Kabhie Gham ini walaupun usianya...

Artikel Berkaitan