Sedang Hamil? Foto Terkini Gal Gadot Jawab Spekulasi Peminat

Mesti Baca

‘Wonder Woman’ bakal menjadi ibu. Gal Gadot  telah mengesahkan kehamilan anak ketiganya setelah peminat mula berspekulasi sewaktu beliau menyampaikan anugerah di Anugerah Golden Globes 2021 pada malam Ahad.

Pakaiannya Sewaktu Anugerah Golden Globes 2021 Cetus Spekulasi

Bintang ‘Wonder Woman 1984’ dilihat mengenakan dres Givenchy putih dengan sheer sleeves sewaktu menyampaikan anugerah Golden Globes 2021.

Namun, berikutan pakaiannya yang lebih longgar, spekulasi kehamilan Gal Gadot mula membanjiri di laman Twitter. penulis lagu ‘Frozen’, Kristen Anderson-Lopez turut menulis di laman twitter nya yang menyatakan bahawa beliau yakin Gal Gadot mungkin hamil.

“Sangat yakin Gal Gadot mungkin hamil”- Kristen Anderson- Lopez

Memegang ‘Baby Bump’

Melalui posting dalam laman twitter Gal Gadot, beliau dilihat bersama suaminya, Yaron Varsano, dan dua orang anak perempuan mereka, Maya dan Alma memegang baby bump ibu mereka.

Gal Gadot telah berkahwin dengan Yaron Versano sejak tahun 2008, dan pasangan ini mempunyai dua anak perempuan iaitu Maya dan Alma.

Tahniah Gal Gadot!

Terkini

Rahsia Kecantikan Kulit Glowing Pelakon Bollywood – Kareena Kapoor

Siapa yang tidak mengenali pelakon cantik Bollywood ini, Kareena Kapoor. Pelakon filem Kabhie Kushie Kabhie Gham ini walaupun usianya...

Artikel Berkaitan