Demi Puaskan Nafsu, Ada Lelaki Sanggup Bayar Shaza Bae Puluh Ribu Ringgit

Mesti Baca

Memang bukan mudah untuk menjadi seorang selebriti yang berpenampilan cantik seperti Shaza Bae. Juara Dewi Remaja 2019/2020 berusia 26 tahun ini tidak dapat lari dari gangguan lelaki nakal yang meminatinya. Sehinggakan ada lelaki yang sanggup tawarkan wang untuk dijadikan teman atas ranjang. Menakutkan!

Foto: Instagram Shaza Bae

Hal ini telah didedahkan oleh Shaza menerusi temubualnya bersama wartawan BH Online. Menurut Shaza, lelaki yang tidak dikenali telah menghantar mesej peribadi di lama sosial. Malah lebih mengejutkan, lelaki tersebut sanggup bayar sehingan RM20,000 demi memuaskan nafsu.

“Saya sangat terkejut apabila ada lelaki yang sanggup membayar sebanyak RM20,000 menjadi pemuas nafsu untuk semalaman. Sepanjang hidup, belum pernah saya menerima mesej sedemikian, ia sudah tentu pengalaman menakutkan.”-katanya kepada BH Online.

Foto: Instagram Shaza Bae

Walaubagaimanapun, pelakon drama Marry Me Senorita ini mengambil tindakan untuk menyekat individu-individu seperti kerana tidak mahu hal-hal yang tidak diingini berlaku.

“Enggan terjebak, saya segera bertindak menyekat beberapa individu sebelum perkara yang tidak diingini berlaku. Saya juga tidak kuasa melayan manusia bernafsu serakah. Walaupun pernah susah kerana tiada tawaran berlakon, namun ia bukan alasan untuk saya mencari kesenangan dengan cara kotor”- tegasnya lagi.

Tambahnya lagi, Ibunya juga turut bimbang cabaran yang dia lalui sebagai anak seni. Oleh itu,  Shaza sentiasa ingat pesanan dari keluarga untuk menjaga harga diri.

Kami di Murai MY berharap peminat dapat terus menyokong Shaza untuk terus kuat dan sentiasa jaga diri dalam melalui pelbagai cabaran dalam dunia hiburan ini.

 

Terkini

Justin Bieber Dedah Kesukaran Ketika Awal Perkahwinan Bersama Hailey Baldwin

Justin Bieber membuat pendedahan betapa sukarnya ketika tahun pertama perkahwinannya bersama isteri, Hailey Baldwin. Tahun Yang Sangat Sukar Melalui temubualnya bersama...

Artikel Berkaitan