Mak Ayah Dihina Sampai Panggil ‘Bodoh’? Dekati Kisah Kak Girl Yang Menyentuh Hati

4429

Kak Girl sebak hingga mengalirkan air mata dalam sebuah video temubual eksklusif bersama selebriti dan influencer oleh Subhome.

Dalam video temubual eksklusif oleh Subhome ini, Kak Girl menjadi salah seorang tetamu jemputan yang dihoskan oleh personaliti TV popular, Hawa Rizwana.

Dalam temubual tersebut, Kak Girl berkongsi pengalaman hidup bagaimana dia bermula menjadi seorang yang dikenali sebagai selebriti. Bukan semudah yang disangka, di media sosial, Kak Girl banyak kali dikecam  dan dihina sehingga melibatkan nama ibubapanya. Hal itu membuatkan Kak Girl kecewa dan sedih.

“Apa yang membuatkan saya sebak di sosial media adalah, kecaman dari netizen. Tak semua indah belaka. Kadang-kadang ada perkataan yang agak kasar. Sampai ada yang melibatkan mak bapak kita. Kak Girl kadang sampai terfikir, adakah ini hakikatyang patut kita terima bila sudah dikenali.”- ujar Kak Girl.

” Ada yang sampai cakap ” Mesti mak bapak dia tak pandai jaga anak, sebab tu anak boleh jadi bodoh macam ni”, Kak Girl tak boleh terima semua ini, kerana ia mak bapa takde kena mengena dalam hal ini..”- sambung Kak Girl sambil mengalirkan air mata.

IKLAN

Mengimbas kembali bagaimana Kak Girl mula dikenali ramai. Pada tahun 2016, dia mula mendapat perhatian apabila video parodi lip-sync ala-ala Bollywood tular dalam media sosial.

Pengalaman Selebriti-selebrti Tempatan Bersama Subhome

Tidak hanya menceritakan detik-detik sukar dalam hidup, Kak Girl juga berkongsi minatnya suka berjalan dan bercuti bersama orang tersayang. Baru-baru ini, Kak Girl berpeluang untuk merasai pengalaman menginap di salah satu servis suite mewah oleh Subhome di Kuala Lumpur dan dia sangat berpuas hati.

“Saya kasi 5 Ha! Memang best, bila kita masuk ke unit tu, memang bersih dan sangat selesa. Kemudahan yang disediakan juga sangat baik dengan dapur yang lengkap, siap ada mesin basuh. Harga untuk semalam pun sangat mampu milik dan berbaloi. Saya sangat berpuas-hati!”

Kalau anda nak tahu, Subhome  merupakan syarikat perhotelan yang menguruskan servis suite mewah di lokasi-lokasi terkenal di seluruh Kuala Lumpur dan Johor Bahru. Dan kini menjadi pilihan kegemaran rakyat Malaysia termasuk beberapa selebriti terkenal di Malaysia.

Jika anda berminat, Jom dapatkan pass SUBHOME VIP PASS ! Anda akan dapat Baucar Hotel Untuk 6 Malam Percuma Yang Bernilai RM2,093 (Harga Asal) Tapi anda HANYA PERLU BAYAR RM199 Sahaja! KLIK Di sini untuk membuat pembelian.