6 Pasangan Selebriti Korea Ini Bebas Daripada Sebarang Gosip

Mesti Baca

Beberapa pasangan suami isteri selebriti Korea ini sentiasa jauh daripada sebarang gosip. Perkahwinan mereka jarang mendapat berita yang negatif. Berikut Murai My shortlist beberapa pasangan selebriti Korea yang jauh dari sebarang gosip. Stay tune guys!

Lee Na Young & Won Bin

Pasangan aktor dan aktres terkenal ini telah berkahwin pada Mei 2015. Majlis resepsi mereka diadakan secara privasi dan hanya menjemput sekitar 50 orang tetamu.

Rumah tangga semakin menyenangkan dengan kehadiran anak lelaki mereka, yang kini berusia 4 tahun. Semenjak mereka berkahwin, pasangan suami isteri ini jarang mendapat sebarang gosip kerana jarang memaparkan kemesraan mereka di khalayak ramai.

Gummy & Jo Jung Suk

Pasangan ini antara pasangan yang sentiasa menjadi kegemaran ramai. Jo Jung Suk mengahwini Gummy pada Oktober 2018. Dan pada ketika itu juga, berita gembira tersebut telah mengejutkan industri hiburan Korea kerana mereka berdua tidak pernah mengumumkan perancangan untuk berkahwin.

Bercinta sejak tahun 2013, Gummy dan Jo Jung Suk ini diperkenalkan oleh rakan rapat mereka sendiri. Pasangan ini juga dikurniakan seorang bayi perempuan pada Ogos 2020 yang lalu, kedua-dua pasangan ini tidak pernah lupa untuk memberikan sokongan sesama mereka.

Son Tae Young & Kwon Sang Woo

 

Berkahwin pada tahun 2008, Son Tae Young dan Kwon Sang Woo dikurniakan dua orang anak bernama Kwon Ri Ho dan Kwon Rook Hee. Selepas 13 tahun memegang status sebagai pasangan suami isteri, pasangan ini masih menjadi salah satu pasangan selebriti paling terkenal di Korea, yang mana setiap gerak geri mereka menjadi perbualan khalayak ramai.

Kim Tae Hee & RainĀ 

Pasangan suami isteri, Kim Tae Hee dan Rain juga tidak kalah harmoninya. Pasangan ini berkahwin pada Januari 2017 setelah bercinta selama lima tahun. Selepas 10 bulan berkahwin, mereka dikurniakan bayi pertama mereka dan diikuti dengan kelahiran kedua pada tahun 2019. Paras rupa yang dimiliki oleh Rain dan Kim Tae Hee membuatkan peminat tertanya-tanya bagaimanakah rupa paras anak mereka.

Namun, untuk menjaga privasi, pasangan ini masih enggan menunjukkan wajah anak mereka sehingga sekarang.

Eugene & Ki Tae Young

Ahli kumpulan S.E.S dan juga memegang watak sebagai Oh Yoon Hee dalam drama The Penthouse 2 ini juga mempunyai keluarga harmoni yang jauh dari sebarang gosip. Eugene telah berkahwin dengan aktor Ki Tae Young pada tahun 2011.

Kini, pasangan suami isteri ini mempunyai dua orang anak perempuan bernama Rohee dan Rorin yang hanya beza usia satu tahun. Ki Tae Young juga membintangi rancangan KBS 2 The Return of Superman bersama kedua-dua anak perempuannya.

Kim So Yeon & Lee Sang Woo

Pasangan suami isteri ini juga menjadi perhatian setelah Lee Sang Woo tampil sebagai cameo dalam drama yang dibintangi isterinya Kim So Yeon, The Penthouse 2. Pasangan ini berkahwin secara rasmi pada Jun 2017 setelah terlibat cinta lokasi dalam drama Happy Home pada tahun 2016.

Memasuki tahun perkahwinan kelima, pasangan ini masih belum dikurniakan cahaya mata. Walaubagaimanapun, kenyataan tersebut tidak menjadi halangan bagi pasangan ini terus mencipta hubungan harmoni yang jauh daripada sebarang gosip.

Terkini

Rahsia Kecantikan Kulit Glowing Pelakon Bollywood – Kareena Kapoor

Siapa yang tidak mengenali pelakon cantik Bollywood ini, Kareena Kapoor. Pelakon filem Kabhie Kushie Kabhie Gham ini walaupun usianya...

Artikel Berkaitan