Shuk Sahar Dikecam! Gerai Minuman Diserang Disangka Gimik Semata

Selain itu segelintir daripada mereka turut mempersoalkan tindakannya membuka gerai di tepi jalan yang sibuk dengan pelbagai kenderaan.

Mesti Baca

Pelakon dan pelawak, Shuk Sahar sekali lagi menjadi tumpuan para netizen apabila dia diserang oleh seorang lelaki yang memberhentikan kereta di hadapan gerai minumannya.

Jatuhkan Balang Minuman 

Menerusi sebuah video yang tular, lelaki tersebut memerli Shuk yang ketika itu bersama pembantu peribadinya, Iskandar Nurzaman sebelum bertindak menolak balang minuman tersebut sehingga tumpah.Lelaki itu juga dilihat hanya berlalu pergi tanpa memohon maaf dan memberi amaran kepada mereka untuk tidak lagi berniaga di situ.

“Jangan niaga sini!” kata lelaki tersebut

Gimik Semata?

Bagaimanapun, di laman Twitter rata-rata pengguna mendakwa ia hanya gimik semata-mata memandangkan Shuk kini turut mengusahakan kafe minuman jenama miliknya . Selain itu segelintir daripada mereka turut mempersoalkan tindakannya membuka gerai di tepi jalan yang sibuk dengan pelbagai kenderaan.

“Tak strategiknye tempat die jual” ciap seorang pengguna laman itu

Terdahulu,Shuk atau nama sebenarnya Mohammad Shukri bin Mohamed Sahar telah ditamatkan kontraknya serta merta sebagai penyampai radio Hot FM berikutan terpalit dengan beberapa kontroversi rumah tangganya sehingga tular di media sosial.

Terkini

Rahsia Kecantikan Kulit Glowing Pelakon Bollywood – Kareena Kapoor

Siapa yang tidak mengenali pelakon cantik Bollywood ini, Kareena Kapoor. Pelakon filem Kabhie Kushie Kabhie Gham ini walaupun usianya...

Artikel Berkaitan